"Зоря" зробила другий крок до суперфіналу чемпіонату серед аматорських команд
Написав Стас Лопес   
Середа, 18 вересня 2013, 20:08

16IMG 6196

 

Майже протягом усього матчу у Білозір'ї йшла потужна злива

"Зоря" - "Гвардієць" 2:1 (0:0)

Гол: Султанов (47) Гуд (90+2) пен. - Боргун (90+4)

 

 

«З»: Эрошев, Тарасенко, Зоря, Калініч, Парфьонов, Листопад, Сторчоус, Гуд, Кошадзе, Султанов, Індутний

 

«Р»: Павленко, Храмцов, Алексієнко, Боргун, Головещенко, Давидов, Захаров, Зигар, Ібрагімов, Мамутов, Ахунов

 

«Буревісник» - «Рух» 0:1 (0:0)

 Гол: Шептицький (83)

 

«Б»: Шпак, Александров, Сафонов, Согутовський, Сідоров, Шмиговський (Сафронов, 74), Марущук, Корчинський (Кєвліч, 81), Пономар (Шушпанов, 52), Савін, Чемерис.

 

«Р»: Шевчук, Блавацький, Гусаковський, Даниловський (Баглай, 46), Дмитрух, Романів, Поліванов (Манорик, 74), Деревльов (Шпирка, 88), Макар, Яценків (Костик, 64), Козловський (О. Шептицький, 46).

 

 

 

   Сьогодні в Оржеві та Білозір’ї відбулися матчі другого ігрового дня фінальної частини чемпіонату України серед аматорських команд. Цікаво, що стан речей у цих двох підгрупах абсолютно різний. У групі «А», яка грає у рівненській області, всі чотири клуби набрали по 3 очки. А от у квартеті з Білозір’я визначилися дві команди, котрі у п’ятницю розіграють між собою прописку  у суперфіналі турніру. Ними стала білозірська «Зоря» та «Рух» з Винників. Спершу свою перемогу оформив колектив з Львівської області, який забив переможний м’яч у ворота «Буревісника», аж на 85-й хвилині гри.

 

   Господарі ж поля святкували успіх у не менш нервовому протистоянні з «Гвардійцем». Командам у цій грі довелося боротися не лише з турнірною напругою та суперником, а й з погодніми умовами. З середини першого тайму футбольне поле окупувала потужна злива. Всі голи у цьому матчі були проведені в другому таймі. Його старт ознаменувався прекрасним ударом Павла Султанова. Півзахисник господарів, який загалом провів доволі сильний матч, пробив з метрів 25-ти. Його удар парашутом опустився під поперечину і від каркасу воріт улігся в сітці. Після цього кілька небезпечних нагод мав «Гвардієць», але то Єрошеву вдавалося рятувати господарів, то кримчанам бракувало влучності. Наприкінці матчу голкіпер гостей збив у штрафному майданчику Трандафілова, який боровся за навіс від Калініча, пенальті чітко реалізував Гуд – 2:0. М’яч престижу гості також забили у додані хвилини арбітром, прекрасним обвідним ударом, з лінії штрафного майданчика відзначився Богун – 2:1.

 

   Доля путівки до суперфіналу аматорського чемпіонату України визначиться у п’ятницю, коли о 16.30 на поле у Білозір’ї вийдуть «Зоря» та «Рух». Трансляцію цього матчу покаже наш сайт.