Чемпіонат області. "Наша Ряба" загубила очки у калюжах власного газону
Написав Стас Лопес   
Субота, 14 вересня 2013, 22:18

startIMG 6102

"Наша Ряба" - "УТК-Ятрань" 1:1 (0:1)

Голи: Степанов (78) - Ткач (20) 

 

«НР»: Лисненко, Сидоренко, Плахотнік, Завгородній, Цьоменко, Остапчук, Фощій, Дяченко, Івко, Степанов, Вальчиновський

«УТК»: Московський, Терещенко, Єжаченко Плужник, Дзиґа, Троян, Мельник, Малютін, Ткач, Стеценко, Казанюк

 

   Шістнадцятий тур чемпіонату області у Вищій лізі сьогодні просто потонув у воді. Зливи, які охопили Черкащину, повисли фактично над усіма стадіонами де проходили звітні поєдинки. Не виняток і оновлений стадіон у Катеринополі. За пів години до принципового матчу «Нашої Ряби» та «УТК» тут розпочався рясний дощ, який тривав протягом всього матчу. Слід віддати належне місцева поляна, на якій до цього ще й відбігали матч чемпіонату району, з честю витримала це випробування, а глядачі зуміли подивитися футбол під накриттям.

 

riaba0IMG 6110

Навіть у негоду стадіончик у Катеринополі виглядає затишним

 

 Натомість не легке завдання випало на плечі футболістам атакувальної ланки, які не у зовсім сприятливих умовах мали «креативити». Активніше розпочали гру господаря поля.  Їм задля продовження бронзової боротьби потрібно було у будь що брати очки у цій грі, а краще і перемогу. Кілька напівмоментів увінчалися прекрасним епізодом Степанова, але форвард пробив повз ворота. Перший гол трапився зовсім несподівано: Плохотнік неподалік власного штрафного майданчика перехопив пас суперника і намагався відразу розрядити ситуацію, але капітан «Ряби» не зовсім вдало виніс м’яч, який відскочив на Андрія Ткача, півзахисник гостей довго не думав і з метрів тридцяти пробив по воротам суперника, які необачно полишив голкіпер. Як результат «УТК» несподівано повело у рахунку.

 

emotsiiIMG 6080

Емоції після першого голу в матчі

 «Ряба» ніби й не відчула жалючого укусу суперника і продовжила потужно накочувати свої атаки на ворота опонента, ніби хмари на стадіон у Катеринополі. Після пропущеного готу господарі вирішили і собі кілька разі перевіритися з дальньої дистанції. Першим свій удар випробував Завгородній, який пробив майже з кута штрафного майданчика – м’яч на кутовий перевів голкіпер «УТК». Трохи згодом колектив з уманського району відповів такою ж люб’язністю: активний Фещенко (він у середині тайму замінив Ткача, автор голу отримав травму) пробив здалеку над хрестовиною «Нашої Ряби». Після цього обстріл воріт з дальньої дистанції підтримав Фощій, який запустив вологу сферу у кут воріт, знову на місті голкіпер «УТК». Завершив облогу воріт суперника у першому таймі своїм моментом Степанов, форвард влучив у стійку.

 

 

riaba2IMG 6086

 

   У другій половині матчу моментів було не менше. Інколи господарі великими силами намагалися зорганізувати небезпеку біля воріт свого суперника, «УТК» ж, користуючись цим, двічі могло забивати на контр атаках. Прекрасну нагоду у середині тайму втратив Тирещинко, який вийшов майже сам на сам на голкіпера. Очікувано більше у цьому таймі моментів було у «Ряби». Чого лише варті два дальні постріли Фощія, який був дуже близьким цього вечора аби забити. Одного разу постріл граючого тренера катеринопільців прийняла на себе поперечина, після чого м’яч грюкнувся десь об лінію воріт, але рахунку в грі цей епізод не змінив. Зовсім по іншому склався момент після удару Андрія на 78-й хвилині матчу, м’яч потягнув воротар, але на добиванні першим був Степанов, який з кута воротарського вколотив м’яч у ворота – 1:1. Цей епізод викликав шклав емоцій від футболістів у зеленій формі, які вимагали від бокового арбітра підняти прапорець. Емоції вщухли лише після того, як на полі з’явилися два міліціонери (Див. фото).

 

poliseIMG 6116

 

   Таким чином у принциповому і доволі важкому матчі команди розписали нічию – 1:1. Це аж третій нічийний результат цього дощового туру.

 

ezachenkoIMG 6117

Єжаченко швидше всього задоволений результатом

 

laskIMG 6109

Чого не скажеш про Ласкавого

 

Деталі зготом