"Зоря" - володар Кубка Черкаської області
Написав Стас Лопес   
Неділя, 21 липня 2013, 20:06

kybokIMG 3421

 

"Зоря" - "Ураган" 4:2 (1:2)

Голи: Гуд (11 п.), Дмитренко (70 аг), Листопад (79), Трандафілов (84) - Дмитренко (37), Великодній (39)

 

kybokIMG 3410

 

Білозірська «Зоря» втретє за останні чотири сезони  виграє Кубок Черкаської області.

 

   Щоправда, назвати цю перемогу легкою для команди Ігоря Столовицького важко, причому, напевне, найбільше понервував сам наставник володаря трофею. З початком матчу на Центральному стадіоні Черкас «Зоря» очікувано захопила ініціативу і почала створювати гольові моменти біля воріт «Урагану». Команда з Кривоносівки вкрай некомфортно себе почувала при витримці «лінії у захисті». Фактично раз-по-раз форварди «Зорі» вибігали на побачення з Сергієм Пальчиком. Одне з перших рандеву Олега Гопки зі стражем воріт «Урагана» завершилося пенальті: Гопка вміло підставився під удар останнього після передачі Ткаченка. Пенальті чітко реалізував Євген Гуд, до слова, капітана «Зорі» у цьому матчі назвуть найкращим гравцем. Міг «наварити» біля інших воріт і Єрошев, на початку матчу Віктор не порозумівся з Олексієм Зорею і після «тикання» один одному м’яча вони дали можливість перевірити свою влучність Великодньому. На щастя для них, той з гострого кута не влучив у порожні ворота.

 

620IMG 7408

 

   Після тривожного дзвоника «Зоря» добрих двадцять хвилин шукала щастя біля чужих воріт. Три шикарні моменти по черзі втратили: Гопка, Індутний і Ткаченко. Зважаючи на велику кількість моментів зорян, їх просто приголомшив пропущений м’яч. Гольовим для «Урагану» став штрафний на 37-й хвилині матчу. Подачу з правого флангу зрізав у повітрі Листопад, але м’яч пішов прямісінько на ногу Дмитренка, центральний захисник з лінії штрафного майданчика чітко поклав м’яч у кут воріт «Зорі». Ступором діючого володаря Кубка «Ураган» ще раз чітко скористався вже за дві хвилини. Цього разу гол на рахунку Великоднього, який вийшов на побачення з Єрошивим і з другої спроби зумів вивести свою команду вперед – 2:1.

 

shtrafIMG 7417

 

   У другому таймі, маючи перевагу в рахунку, «Ураган» закрив власні ворота глухою обороною і зустрічав суперника виключно біля власного штрафного майданчика. Ця тактика добрих 15 хвилин приносила свій результат, за цей час «Зоря» не мала жодного реального моменту. Після цього моменти посипались, але рахунок від  того не змінювався, лише один Гопка мав три гольові епізоди. По разу могли відзначитись Ткаченко і Листопад, а коли здалася, що сьогодні не день «Зорі», команда з Білозір’я таки забила. Результат принесли заміни, якими нервово почав «трусити» Столовицький. В результаті, на 70-й хвилині свіжий Остренко пройшов правим флангом і потужно прострілив вздовж лінії воріт, а м’яч у власні ворота заніс Дмитренко. 

 

  Відразу після цього шанс з’явився в «Урагана», Юрій Кривенко обікрав Олександрова і віддав пас на Великоднього, тому завдати прицільного удару завадив Мачульський. А вже після цього «Зоря» впевнено забила свої два переможні голи. Відзначилися Листопад і Трандафілов. Тимофій майстерно завершив позиційну атаку, а Євген відзначився після контрвипаду.

 

 

Як результат – 4:2. «Зоря» перемагає бійцівський характер «Урагана» і забирає Кубок Черкаської області.

 

emotsiiIMG 3397

 

sribloIMG 3390

Заслужене кубкове срібло Урагану

 

obshakIMG 3408