У неділю у Черкасах пройде фінал Кубку Черкаської області з футболу
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 19 липня 2013, 18:05
anonsfinalkubkuDSC00589
Пропонуємо вашій увазі прев’ю фінального матчу Кубку Черкаської області з футболу 2013-го року.
 

 

Кубок Черкаської області з футболу 2013-го року
Фінал. 21.07. (неділя) 18.00
Черкаси, Центральний стадіон.
Пряма трансляція на сайті «Черкаський спорт»
ФК «Зоря» (Білозір’я) – «Ураган» (Кривоносівка)
Бригада арбітрів: Сергій Ліхотворік (головний суддя), Сергій Цибулько, Максим Бурлай (асистенти), Ігор Сухаренко (четвертий суддя).

 

Цієї неділі у Черкасах відбудеться один із найважливіших матчів футбольного сезону. Фінал Кубку Черкаської області з футболу нарешті відбудеться. Чинний володар трофею, «Зоря», захищатиме свій титул від амбітного «Урагану».

anonsfinalkubkuDSC00588 

Володарі кубку 2012-го року будуть захищати свій трофей
Цікаво, що у цьому сезоні вперше головний матч кубку проходитиме влітку, коли футбольний сезон у повному розпалі. Раніше, зазвичай, кубок області передував чемпіонату Черкащини. Тому перед стартом обласної першості вже був відомий новий володар кубку. Цього року через низку скандалів та суперечливих моментів фінал призначили на 21-ше липня.
anonsfinalkubkuDSC00588000
"Ураган" готовий знову засмутити "Зорю"
Власне фінальний матч може стати справжньою окрасою екватору футбольного сезону. «Зоря» та «Ураган» вже зустрічалися у цьому сезоні між собою. Саме «Урагану» - єдина команда в чемпіонаті, котра зуміла відібрати очки у «Зорі». Тому саме «Ураган» є хорошим суперником для чинного чемпіона. Звичайно, можна стверджувати, що чергове протистояння «Зоря» - «Уманьферммаш» у фіналі кубка було б значно кращим завершенням турніру. Втім, турнірна сітка зіткнула ці команди ще на стадії півфіналів, саме тоді затяті вболівальники обласного футболу могли побачити аж два поєдинки цих команд.

anonsfinalkubkuyragan1IMG 7206

Однак, саме матч «Зоря» - «Ураган» матиме найбільш інтригуючий характер. Ні для кого не секрет, що фаворитом зустрічі є «Зоря». Проте «Ураган» є хорошим подразником для чинного володаря кубку. Адже місяць тому ці команди вже зустрічалися й тоді «Ураган» та «Зоря» провели чудовий та безкомпромісний поєдинок, який став справжньою репетицією фіналу.
anonsfinalkubkustolova2IMG 7274
Перший матч з "Ураганом" Ігор Столовицький додивлявся з трибун стадіону
Кривоносівський «Ураган» продемонстрував, що з «Зорею» можна грати на рівних та у звичному, вольовому, для себе стилі відібрав очки у лідера. Безперечно, можна стверджувати, що тепер «Зоря» серйозно налаштується на суперника й здобуде легку перемогу. Але у цьому сезоні «Ураган» вже неодноразово доводив, що може на рівних грати з лідерами чемпіонату й, попри різницю в класі, на емоціях та морально-вольових якостях кривоносівцям до снаги поборотися за кубок області.

anonsfinalkubkuDSC00588222

Брати Кривенки чинитимуть чи не найбільшу загрозу "Зорі"
На користь «Урагану» грає й той факт, що у чемпіонаті області кривоносівський клуб претендує хіба що на бронзові медалі. Тому фінал кубку області – чудова можливість здобути один з головний трофеїв у обласному футболі. Саме у фіналі, де потрібно відіграти один матч, 90, а то й 120 хвилин, налаштування, концентрація та невимовне бажання можуть вийти на перший план, і тоді «Ураган» стане фаворитом матчу.

anonsfinalkubkuDSC09505

Ігорю Індутному і компанії вкотре протистоятиме заряжений на них суперник
«Зорі» ж лишається вкотре доводити своїм та чужим уболівальникам, що нині вона є найсильнішою командою на Черкащині. Про це свідчать і виступи в чемпіонаті області, і в аматорській лізі. Підопічні Ігоря Столовицького вийдуть на Центральний стадіон, аби продемонструвати суперникові свій клас та за рахунок таланту і майстерності переграти «Ураган». У цьому компоненті явна перевага на боці «Зорі». Однак вирішити долю перемоги можуть й інші фактори.
anonsfinalkubkuDSC07773
Захисна ланка "Урагану" знову випробовуватиметься на міцність

 

У будь-якому разі у неділю у Черкасах відбудеться справжнє свято футболу. О 18.00 відбудеться один із найцікавіших матчів футбольного сезону. Якщо у вас немає можливості завітати на Центральний стадіон, заходьте на сайт «Черкаський спорт», оскільки наш портал транслюватиме цей матч наживо.