У Другій лізі України гратиме 20 команд
Написав Стас Лопес   
П'ятниця, 21 червня 2013, 22:10

 

phoca thumb l skala 14 

  Наступного сезону черкаському «Славутичу» доведеться поборотися за право участі в Першій лізі з дев’ятнадцятьма командами

. Це рішення було прийняте на засіданні Центральної Ради ПФЛ. Таким чином формат Другої ліги максимально наближається до Першого дивізіону, з великою кількістю клубів та переїздів. Попри численну кількість команд гучних імен у цьому списку фактично немає. Серед головних конкурентів черкаського клубу у новому сезоні може стати білоцерківський «Арсенал», «Одеса» та Кремінь» з Кременчука. Слід пам’ятати і про амбітного новачка чемпіонату – «Оболонь-Бровар». Столичний клуб зараз намагається вийти на свій колишній рівень. Наразі ця команда ще виступає у чемпіонаті серед аматорських команд та грає у групі з черкаськими представниками («Зорею» і «Ретро»). Цікаво, що два минулорічні конкуренти черкаського «Славутича» - «Десна» та «Нива» спокійно готуються дебютувати у Першій лізі.


   Остаточний склад команд Другої ліги буде визначено 26-го червня, на конференції ПФЛ. Скоріш за все там і буде названа дата старту сезону, очікувано це відбудеться наприкінці липня.

 

tyrnirka256163125344