Прев’ю третього туру чемпіонату області з футболу
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 17 травня 2013, 17:55

preiew3turDSC07652

Третій тур чемпіонату Черкаської області пройде 18-го травня на Черкащині.

 

preiew3turDSC07681Катеринопіль, 16.00. «Наша Ряба» – ВК СК «Пальміра»

Минулого тижня амбітна «Наша Ряба» зазнала прикрої поразки від «Урагану». У третьому турі футболісти катеринопільської команди повертаються додому, де спробують порадувати місцевих уболівальників перемогою. В гості до Катеринополя їде ще одна команда з Золотоніського району, «Пальміра». Дебютант вищої ліги ще не знав радості перемоги в цьому чемпіонаті, тому в кожному турі намагається це зробити. Щоправда поки що футболісти «Пальміри» не напрацювали на перемогу в жодному з двох своїх матчах. Фаворитом зустрічі вбачається «Наша Ряба», тренерський штаб якої повинен врахувати помилки минулих турів та подарувати місцевим глядачам домашню перемогу.

Прогноз «Черкаського спорту» - 3 : 1.


preiew3turDSC07643Ватутіне, 16.00. ФК «Ретро» – «Ураган»

Третій матч між цими командами за останній місяць. В кубковій дуелі з двох ігор взяли гору футболісти «Урагану», котрі зуміли на виїзді переграти «Ретро» та вийти до фіналу кубку області. Зараз ватутінська команда спробує нарешті перемогти, оскільки востаннє «Ретро» перемагало ще у першому кубковому матчі. Натомість «Ураган» набрав гарний хід. Команда перемогла «Нашу Рябу», має шість очок у турнірній таблиці, очікує фіналу кубку області. І, схоже на все, що на цьому кривоносівські футболісти зупинятися не збираються. Гравці «Урагану» знають як долати «Ретро» і спробують зробити це ще раз.

Прогноз – 1 : 1.


Городище, 16.00. «Колос» – ФК «Уманьферммаш»

Два діаметрально протилежні матчі провів «Колос» у першому та другому турі. На старті чемпіонату дебютант Вищої ліги нав’язав серйозну боротьбу чемпіону, «Зорі». Тоді як матч другого туру проти «Олімпу» був повністю провальним. Можливо минулорічний чемпіон першої ліги дещо недооцінив суперника, проте факт лишається фактом. Симпатичний колектив з Вільшани зазнав другої поразки поспіль. Зараз на «Колос» чекає ще одне випробування лідером. Після поразки від «Зорі», відлуння якої триває й досі, футболісти «Уманьферммашу» на класі здолали «УТК-Ятрань», чим довели, що попри скандали та протести, команда продовжує грати. Тому й у матчі третього туру уманчани є фаворитами.

Прогноз – 0 : 2.

preiew3turDSC07278

Паланка, 16.00. «УТК-Ятрань» – ФК «Авангард»

Амбітний новачок «УТК-Ятрань» та оновлений старожил «Авангард» проведуть між собою матч в Паланці. Минулого тижня команди провели різні матчі. «Авангард» впевнено переграв «Ретро», тоді як «Ятрань» поступилася «Уманьферммашу». З огляду на те, що команда з Монастирища нарешті розраховує на всіх своїх новачків. Чудовий матч проти «Ретро» провів Віталій Мельник, котрий відзначився дублем, долучилися до складу «Авангарду» й інші футболісти. До того ж, як зазначав голова Федерації футболу Монастирищенського району Руслан Плетінка, – «команда серйозно налаштовується на гру з «УТК-Ятрань». «Авангард» спробує продовжити свій успіх і в матчі з командою з Паланки».

Прогноз – 1 : 2.

 


preiew3turDSC07993Золотоноша, 16.00. ФК «Спартак» – ФК «Зоря»
Молода команда «Спартак» очікує на свого першого серйозного суперника. У третьому турі до Золотоноші завітає чемпіон області, «Зоря». Білозірський клуб безперечно має чемпіонські амбіції, тому в третьому турі буде налаштовуватися лише на перемогу. Перевага в класі повністю на боці «Зорі», тому команда Ігоря Столовицького зобов’язана перемагати. Втім «Спартак» також демонстрував непогану гру в цих двох турах, і може спробувати зачепитися з лідером бодай за нічию.

Прогноз – 1 : 4.

 

Канів, 16.00. ФК «Канів» – «Олімп»

Матч дебютантів. До третього туру команди підходять у різному настрої. «Олімп» вже «розжився» очками у вищій лізі, впевнену перегравши «Колос». Натомість у ФК «Канів» не втішна ситуація. Минулого тижня канівчани зазнали нищівної поразки від «Зорі» – 0 : 9. З огляду на дві поразки поспіль футболісти ФК «Канів» можуть потрапити у моральну яму, що часто трапляється з новачками різноманітних турнірів. Тоді як «Олімп» вже має в активі поразку, тому це може додати впевненості футболістам з Кам’янки.

Прогноз – 0 : 1.