"Зоря-2" - володар Кубока Черкас з футболу
Написав Стас Лопес   
Четвер, 09 травня 2013, 13:09
srIMG_5936
Фінал Кубку Черкас з футболу. "Центральний стадіон"
"Цетус" - "Зоря-2" 0:3 (0:0)
Голи: Вакуленко (59), Султанов (60), Трандафілов (86)
21IMG_5939

Сьогодні в Черкасах розіграли Кубок міста з футболу. За почесний трофей боролися молоді футболісти "Зорі-2" та черкаського "Цетуса". Фаворити турніру відіграли перший тайм фактично без гольових епізодів. Здебільшого боротьба тривала в середині поля. Як результат закономірна нульова нічия після стартової сорокапятихвилинки. 

nagIMG_5949

Другий тайм значно веселіше розпочали дублери білозірського клубу. Кілька напівмоментів команди Усаковського-Столовицького не увінчалися успіхом. Перший гол відбувся на 59-й хвилині. В гострій контратаці Лушпіган пройшов метрів тридцять і віддав передачу на порожні ворота Вакуленко, той забив перший мяч у грі. Не пройшло і хвилини як цифри змінилися, Султанов прокинув мяч з флангу в центр футбольного поля і пробив з метрів 20-ти - 2:0.

poslIMG_5961

Інтригу в грі міг повернути Петро Степанов який за 15 хвилин вийшов на побачення з воротарем дублерів білозір'я, але переграти його не зумів. Натоміcть останній мяч у грі на рахунку Евгена Трандофілова який відзначився на 86 хвилині матчу. В результаті "Зоря-2" оформила свій перший трофей.