Дублери «Зорі» познущалися над «Пальмірою»
Написав Максим Гаптар   
Середа, 17 квітня 2013, 20:56

"Зоря-2", "Пальміра"

"Зоря-Дніпро-80" - "Пальмира" 8 : 0 (4 : 0)

Голи: Вакуленко - 7’; Лушпіган - 22’, 33’, 73’; Сторчоус - 29’; Султанов - 56’, 63’; Аджубей - 81’.

Сьогодні у Білозір’ї був зіграний матч 1/8 кубку Черкас з футболу. На цій стадії змагань команда «Зоря-Дніпро-80», яка є фактичним дублем білозірської «Зорі» зустрічалася з «Пальмірою». Проте серйозного протистояння між цими командами не вийшло. Молода «Зоря» завдала нищівної поразки своїм суперникам – 8 : 0.

"Зоря-2", "Пальміра"

Дублюючий склад «Зорі» сьогодні продемонстрував свій високий клас. Молоді черкаські футболісти з перших хвилин матчу почали доводити супернику та тренерському штабу, зо вони можуть грати на пристойному рівні. «Пальміра» у цьому сезоні планує виступати у вищій лізі чемпіонату Черкаської області з футболу, проте команда не підтвердила ці прагнення гідною грою.

zoryad"Зоря-2", "Пальміра"

Вже на 7-ій хвилині матчу захисники «Пальміри» лишили без опіки гравця «Зорі» Антона Вакуленка, котрий опинившись на ударній позиції у штрафному майданчику без проблем реалізував свій момент – 1 : 0. Цим голом білозірці швидко окреслили свої плани на цей матч. Далі протягом гри футболісти «Зорі» раз-по-раз «розрізали» захист суперника своїми швидкими випадами. Особливо дошкуляв «Пальмірі» лівий фланг «Зорі», де впевнено розмістився Павло Султанов. Щоправда талановитий півзахисник встиг опинятися на обох бровках, вирізаючи свої передачі.

"Зоря-2", "Пальміра"

На 22-ій хвилині чергова помилка півзахисту «Пальміри» обернулася контратакою від «Зорі», яку своїм ударом завершив Максим Лушпіган – 2 : 0. До кінця тайму нападник «Зорі» оформить дубль. Ще одним голом у першому таймі відзначився Андрій Сторчоус. 4 : 0, з таким рахунком команди залишали поле на перерву.

"Зоря-2", "Пальміра"

У другій половині тайму білозірці продовжили тиск на ворота суперника. Гравці «Пальміри» просто не встигали за прудконогими суперниками, лишаючи останнім багато вільних зон. Цим гравці «Зорі» непогано користувалися. Так, на 56-ій та 63-ій хвилинах Павло Султанов забив два схожих м’ячі. 7-ий номер «Зорі» вривався у штрафний майданчик суперника, накручував кількох захисників та пробивав по воротах. Воротар «Пальміри» з пострілами Султанова впоратися не міг.

"Зоря-2", "Пальміра"

Після шостого голу футболісти «Зорі» дещо збавили темп, однак попри це моменти біля воріт «Пальміри» все одно виникали. На 73-ій хвилині у черговий раз своїх опонентів оббіг Максим Лушпіган та спокійно переграв воротаря – 7 : 0. А за 9 хвилин до фінальної сирени Владислав Аджубей довершив погром суперника. 8 : 0, «Зоря-Дніпро-80» здобуває надефектну та впевнену перемогу.