"Зоря" володар Кубка Першина
Написав Стас Лопес   
Неділя, 07 квітня 2013, 15:00

IMG_5564

фінал

"Зоря" - "Буревісник" 3:0 (2:0)

Голи: Листопад (2), Гуд (34), Індутний (86)

"Зоря": Єрошев, Алєксандров В., Коломієць,Індутний, Островський, Грищук, Листопад, Сторчоус, Гуд, Мостовий, Остренко

"Буревісник": Домбровський, Олійник, Сафонов,Паламарчук, Сідоров, Хорольський,Пономар, Марущак,Алєксандров, Шушпанов, Чемерис


матч за 3-те місце


"Ураган" - "Цетус" 5:1

Голи: Шкондін (45,55), Кривенко (56, 84, 90) - Кретов

"Ураган": Польчик, Безгуба, Дмитренко, Хомут, Дробітько, Шкондін, Дяченко, Алєксєєв, Кривенко, Зубов

"Цетус": Манжела, Кудря, Биченко, Щерба, Корольов, Скорняков Є., Скорняков К.,Гокун, Алєксандров І., Калініч, Колядко

 

IMG_5479

 

    Сьогодні в Білозірї розіграли Кубок Першина. Головному матчу турніру передувала гра за бронзу, в якій «Ураган» з Кривоносівки розгромив черкаський «Цетус» - 5:1. Екс-гравець «Зорі» - Кривенко відзначився хет-триком. До слова, його було визнано кращим півзахисником турніру. Дубль зробив Шкондін, у черкасців відзначився Кретов.

 

IMG_5523


   У фіналі Кубка Першина зійшлися два чемпіони. Тріумфатор кіровоградської області - «Буревісник» з Петрово намагався завадити білозірській «Зорі», вперше в своїй історії, заволодіти цим трофеєм. Всі намагання майже миттєво розвіяв швидкий гол. Його автором став кращий гравець турніру Тимофій Листопад. На вільний удар з метрів 20-ти ополоника вивили партнери вже на 2-й хвилині матчу, удар під стійку голкіпер гостей не взяв – 1:0. Взяття воріт підкреслило, що «Буревісник» в першому таймі створював для суперника чимало вільних зон. Вже на 20-й хвилині, перебуваючи на абсолютно сам в карному майданчику, Гуд запустив м’яч в кількох сантиметрах від стійки. А ще за десять хвилин Євген майже поховав інтригу в цьому матчі. Йому це допоміг зробити Індутний. Прекрасний навіс з лівого флангу «крайка» господарів Гуд ледь торкнув головою, цього вистачило аби зробити рахунок 2:0.

IMG_5488

   В другому таймі чемпіон Кіровоградської області забігав значно активніше. Однак гості епізоди біля воріт Віктора Єрошева, якого було визнано кращим воротарем турніру, майже не виникали. Наприкінці матчу, коли ініціатива була віддана гостям, «Зоря» спіймала суперника на контратаці. Гопка втік у відрив і віддав передачу з права на білу краплю в штрафному майданчику, де під удар підмостився Індутний. Рекошетом від «чужого» м’яч влігся у сітці. 3:0 – переконлива перемога «Зорі».

 

IMG_5541

Ігор Столовицький, головний тренер ФК «Зоря»: «Зрозуміло, що вигравати турнір дуже приємно. Ми раді цій події. До того ж сьогодні у нас було травмовано три гравці основного складу і я дав можливість зіграти молоді (Коломієць, Сторчоус), зрештою їхньою грою я задоволений. Щодо складу то ми визначилися з ним на сезон. Той, який є в нашому розпорядженні буде виступати на три фронти».

 

IMG_5556