Кубок Першина. Результати суботи
Написав Максим Гаптар   
Субота, 06 квітня 2013, 16:24

gopkapershinIMG_5177

Сьогодні у Білозір’ї пройшов передостанній день Кубку Першина. Здобувши перемоги, "Зоря" та "Буревісник" пробилися до фіналу турніру.

матч за 7-8 місце

"Олімп" – "Артанія" 1:2

pershinaDSC06369

У матчі за передостанню сходинку Кубку Першина між собою зустрічалися «Артанія» (Межиріч) та «Олімп» (Кам’янка). Колектив з Канівського району завдав удару по амбіціях «Олімпу» виступати у вищій лізі.

Середняк першої ліги, «Артанія», продемонструвала на голову вищий та зібраніший футбол, аніж їхні суперники. Вже на 18-ій хвилині Олег Андрійченко вивів «Артанію» вперед. Далі команда у червоній формі продовжувала контролювати хід гри. Маючи у своєму складі низку гравців Академії пожежної безпеки, «Артанія» мала проблем з розіграшем та організацією своїх атак. Натомість в «Олімпу» виникали чималі труднощі з атакою. Кам’янські футболісти переважно відправляли м’яча вперед у боротьбу. Відповідно гравці атаки «Олімпу» з м’ячем бували вкрай рідко.

pershinaDSC06383

У другому таймі ситуація продовжилася за схожим сценарієм. Футболісти «Артанії» контролювали хід гри, проводячи атаку за атакою. На 55-ій хвилині захисники «Олімпу» «звалили» гравця «Артанії», за що арбітр призначив штрафний. Виконувати стандарт довірили Дмитрові Остренко, який завдав якісного удару й подвоїв рахунок у зустрічі.

Далі стовідсоткових моментів не було в жодної з команд. Щоправда наприкінці матчу гравці «Артанії» допустили помилку, за що їх покарав Костянтин Кияшко. У підсумку 2 : 1, «Артанія» здобуває сьому сходинку Кубку Першина.

матч за 5-6 місце

"Колос" – "Інтернаціонал" 4:1

pershinaDSC06411

Далі на поле вийшли команди, котрі претендували на 5-6 місця. Черкаський «Інтернаціонал» та «Колос» з Вільшани провели результативний матч. Підопічні італійського фахівця Еціо Гарнероне не зуміли на рівних відіграти з «Колосом». Новоспечений представник Вищої ліги чемпіонату області здобув переконливу перемогу з рахунком 4 : 1.


півфінали

"Зоря" – "Ураган" 3:0


"Буревісник" – "Цетус" 1:0

Таким чином, завтра у Білозір’ї відбудеться фінал та матч за третє місце турніру. У головному матчі о 13.00 між собою зіграють "Зоря" та "Буревісник". Бронзу об 11.00 між собою розіграють футболісти "Урагану" та "Цетусу".