"Славутич" підписав чотирьох футболістів
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 04 квітня 2013, 14:34

x_8690ead5

Черкаський "Славутич" підписав угоди з чотирма новими футболістами.

За кілька днів до першого матчу другого етапу чемпіонату України команда Сергія Пучкова підсилилася трьома захисниками та одним нападником. Як зазначає офіційний сайт клубу, у другому колі чемпіонату за "Славутич" гратимуть такі футболісти: Ярослав Захаревич, Сергій Панасенко, Євген Ушаков та Сергій Таран.

Найбільш зірковим новачком команди Сергія Пучкова можна назвати Ярослава Захаревича. Цей півзахисник є вихованцем київського "Арсеналу". Власне за "канонірів" Захаревич провів найбільше сезонів. Також цей півзахисник може похвалитися тим, що провів 16 матчів у Прем’єр-лізі. Також слід звернути уваги на нападника Євгена Ушакова, котрий у далекому сезоні 2008-2009 чотири матчі провів у Прем’єр-лізі.

Є у цьому списку новобранців і молодий півзахисник - Сергій Панасенко, котрий досить непогано провів перше коло у комсомольському "Гірник-Спорті".

Ну і найвідомішим черкаському вболівальнику новачок - це старий знайомий Сергій Таран. Колишній вінгер "Славутича" повернувся до черкаської команди.