"Дніпро-80" фінішує на "Кубку Слобожанщини"
Написав Максим Гаптар   
Субота, 30 березня 2013, 17:44

dnepr-80djfhdjfDSC00019

Перемогою над "Арсеналом" (Тула) "Дніпро-80" завершує виступи на Міжнародному турнірі з футболу серед юнаків 2000-го року народження "Кубок Слобожанщини". За підсумками змагань черкаська команда посіла сьому сходинку.

Сьогодні футболісти ДЮСШ "Дніпро-80" відіграли матч за сьому сходинку турніру. У матчі з російською командою "Арсенал" доля перемоги вирішувалася лише у серії післяматчевих пенальті. У цій "лотереї" краще себе проявили черкаські футболісти, які у підсумку й здобули перемогу. Таким чином, "Дніпро-80" посів сьому, передостанню, сходинку. А загалом черкасці на якісному рівні провели ці змагання. Підопічні Андрія Фощія здобули одну перемогу, тричі зіграли в нічию та одного разу поступилися.

В інших матчах фінального дня господарі турніру, футболісти "Металіста" переграли ФК "Мінськ" (3 : 1) і стали чемпіонами турніру. У матчі за третє місце молдовський "Шериф" переграв "Динамо" (Мінськ) - 1 : 0. Запорізький "Металург" був сильнішим за одеський "Чорноморець" - 3 : 1.

 

Андрій Фощій, тренер ДЮСШ "Дніпро-80":

«Хотів би подякувати відділенню НОК України в Черкаській області та Управлінню сім’ї молоді та спорту, які нам допомогли у виїзді на цей турнір. Змагання пройшли добре. Ми здобули одну перемогу, три нічих та одну поразку. Незважаючи на місце, котре ми в підсумку посіли, ми добре виступили. Помітно, що наша команда стає все сильнішою. Через такі турніри у хлопців проявляється характер, у когось з’являються лідерські якості. В жодній грі ми не поступилися і мали шанси на перемогу. Всі учасники турніру дивувалися, адже не очікували, що в Черкасах може бути така якісна футбольна команда. До того ж, протягом турніру декілька наших гравців виділялися з-поміж інших, що помічали всі команди".