"Дніпро-80" візьме участь у міжнародному турнірі
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 19 березня 2013, 09:08

dneprr80DSC00211Черкаська команда ДЮСШ "Дніпро-80" випробує свої сили у Міжнародному турнірі серед юнаків 2000-го року народження «Кубок Слободянщини», котрий пройде з 25-го по 30-те березня у Харкові.

Випробувати свої сили в одному з найпрестижніших юнацьких турнірів України до Харкова завітають кращі команди України та країн СНД, а саме: "Металіст" (Харків), "Чорноморець" (Одеса), "Металург" (Запоріжжя), "Шериф" (Молдова), "Динамо" (Мінськ, Білорусь), ФК "Мінськ" (Білорусь), "Арсенал" (Тула, Росія) та "Дніпро-80" (Черкаси). Організатором турніру є Федерація футболу Харківської області при підтримці ПФК "Металіст".

Турнір проходитиме за груповою схемою. Команди будуть розподілені на дві групи. Матчі проходитимуть в Харкові на навчально-тренувальній базі ПФК "Металіст".

Андрій Фощій, тренер ДЮСШ "Дніпро-80":

"Ми не вперше граємо з найсильнішими командами України та пострадянського простору. Хотілося б вже не лише просто грати і здобувати досвід, а й перемагати. Завдання - на рівних грати з грандами юнацького футболу, проявити характер і здобути бодай одну перемогу. Тоді у нас буде хороше досягнення".