Кубок міста з футболу стартує в квітні
Написав Максим Гаптар   
Середа, 06 березня 2013, 19:08

kubokmistafutbDSC08219

Сьогодні на «Центральному стадіоні» відбулося засідання команд-учасниць Кубку міста Черкаси з футболу.

Цьогорічний кубок, який відкриває футбольний сезон у місті вже може похвалитися своє значною чисельністю. Так, попередньо свою згоду на участь у турнірі підтвердили 13 місцевих команд, а саме: «Артанія», «Ураган», «Цетус», «Дахнівка», «ЧДТУ-СДЮШОР», «Рух», «Червона Слобода», «Енергія», «Азот», «Фламінго», «Пальмира», «Шелтон», «Надія-ЧДТУ».

Окрім цих колективів у кубку ще можуть взяти участь охочі команди. До другого квітня Федерація футболу Черкас приймає заявки для участі. Жеребкування 1/8 кубку відбудеться четвертого квітня.

«Сьогодні ми побачили, що участь у кубку міста прийме більша кількість команд ніж торік. Це свідчить про те, що у Черкасах скучили за великим футболом. Ажіотаж є – це приємно. До того ж, цей склад учасників не остаточний, команди, які мають бажання виступити у кубку міста, можуть заявлятися», – зазначає Юрій Гончаров, голова Федерації футболу Черкас.

1/8 фіналу кубку пройде 16-17 квітня, ¼ - 22-25, ½ - 29-30, а фінал традиційно відбудеться 9-го травня на «Центральному стадіоні».