Юрій Гончаров - новий голова Федерації футболу Черкас
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 01 березня 2013, 18:34

goncharovfedfutboluDSC05839

Щойно завершилася позачергова конфереція Федерації футболу міста Черкаси, на якій було обрано нового голову цієї організації. Ним став чинний голова Асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Гончаров.

Сьогодні у стінах черкаського технікуму електрифікації відбулося позачергове засідання федерації футболу Черкас. Порядок денний конференції включав такі аспекти:

- заслухання звіту голови федерації Володимира Ковальова про роботу відомства у 2012-му році;

- обрання нового голови федерації та його заступника.

"У 2013-му році ми має провести масові змагання, серед яких кубок та чемпіонат міста з футболу. Причому потрібно залучати якомога більше учасників у цих змаганнях. Також ми маємо  переглянути своє ставлення стосовно участі черкаських команд у чемпіонаті області. Словом - роботи непочатий край", - зазначив Володимир Ковальов.

goncharovfedfutboluDSC05838

Також однією з головних проблем у міському футболі було визначено недопустиму якість футбольних стадіонів та полів Черкас.

У ході засідання Володимир Ковальов зазначив, що через стан здоров’я не може більше обіймати пост голови федерації. Протягом кількох місяців Ковальов та його заступники займалися пошуком нової кандидатури. На конференції федерації були присутні 16 з 24-ох колективних членів. Кандидатуру Юрія Гончарова було прийнято одноголосно.

"Перше, над чим потрібно працювати федерації - це покращити матеріально-технічну базу. Оскільки нині у місті немає якісних стадіонів та футбольних полів. Нині вже є кілька програм стососвно облаштування існуючих полів якісним штучним покриттям. Далі будемо рухатися у цьому ключі, адже якщо не буде місця, де грати у футбол, то не буде й чемпіонату Черкас", - сказав Юрій Гончаров, новообраний голова федерації.

goncharovfedfutboluDSC05835

Після цього Юрій Гончаров висунув кандидатуру Андрія Фощія на посаду свого заступника, якого також всі присутні прийняли одноголосно. 

Залишивши пост голови федерації, Володимир Ковальов не лишився осторонь цього відомства, його було визнано почесним головою Федерації футболу міста Черкаси.