"Ретро" перемагає "Динамо"
Написав Стас Лопес   
Четвер, 21 лютого 2013, 21:39

retrovsdynamoIMG_4562«Динамо-U-19» - «Ретро» 1:2

Голи: Замнус (20), Ніколенко (88) – Нагорний (75)

Ватутінське «Ретро» припинило виступи на меморіалі Щанова. Представник черкаської області відіграв чотири матчі на турнірі, з яких у двох святкував успіх. Сьогоднішня гра, на яку завітав «Черкаський Спорт», фактично не мала турнірного значення. Команда Олександра Кирилюка протистояла команді «Динамо-U-19». Відтак глядачі в ігровому манежі Конча Заспи побачили протистояння двох молодих команд. Справа в тому, що на цьому турнірі ватутінці випробовували своїх новачків, серед яких переважно була молодь.

Перш ніж подивитися футбол ми вивідали доволі цікаву інформацію: «Ретро», цілком ймовірно, гратиме в чемпіонаті київської області, головна причина цього ніби то криється в «комісії на легіонерів», яку збирає Федерацією футболу черкаської області. Поки що офіційно у ватутінській команді – це не підтвердили.

Поки ми розбиралися в ситуації ватутінці створили біля воріт суперника вже другий момент, як виявилося він став гольовим. Епізод створили новачки команди: Іван Хлань ефектно обіграв захисника на правому фланзі і віддав передачу на Замниуса, тому лише залишилося пустити м’яч повз воротаря – 1:0.

В другому таймі молоді динамівці серйозно додали в грі і навіть прибрали ініціативу собі. Відразу було помітно, що тренована молодь має певну перевагу у фізиці. Зрештою це допомогло зорганізувати команді Віталія Косовського (Белькевич на матчі був відсутній) кілка небезпечних моментів. Провал на правому фланзі захисту «Ретро», завершився різкою передачею в штрафний майданчик і голом Ігора Нагорного. Цікаво, що цей хлопець є вихованцем черкаської школи футболу і ще нещодавно тренувався у Євгена Усенка.

retrovsdynamoIMG_4564

Переможний гол «Ретро» забило за дві хвилини до завершення основного часу. Його автором став Ілля Ніколенко, який після подачі кутового впритул розстріляв воротаря – 2:1.

«Для нас головним в цьому турнірі є перевірка новачків. Зараз ми маємо певну кількість футболістів, які залишаться в команді. Поки що я можу сказати, що  виконавців 10 нам підійшли. Зрозуміло, що цього замало, але процес підготовки до нового сезону ще триває», - зазначив Олександр Кирилюк.

Становище команд: Колос - 10 очок, Локомотив - 7, Ретро -6, Бровари - 3, Динамо U-19 - 0.