Сергій Пучков дав першу прес-конференцію в статусі головного тренера "Славутича"
Написав Стас Лопес   
Субота, 02 лютого 2013, 11:17

 

puchkovDSC_0153

 

 

   Сьогодні в конференц-залі Центрального стадіону Черкас відбулася найдовготриваліша прес-конференція за історію існування ФК «Славутич».  Майже протягом години новий головний тренер команди – Сергій Пучков спілкувався з пресою.

 

   Зрозуміло, що відомий спеціаліст по гарячих слідах міг відповісти далеко не на всі запитання публіки. Зокрема питання про ротації складу та готовність нинішніх футболістів залишилися без відповіді. Натомість Пучков дав зрозуміти, що всі 20 футболістів, які зараз мають контракт з клубом, отримають свій шанс. З цього списку спеціалісту знайомий лише один Євген Тарасенко, з яким Пучков працював в Черкасах ще в сезоні 2003-2004. А от тренерський склад буде повністю змінений, клуб полишать Анатолій Дайнеко та Сергій Ковалевич, днями до команди мають приєднатися спеціалісти, які працювали з Пучковим в попередніх клубах.

За словами тренера головна мета, яку перед ним поставило керівництво (вчора тренер зустрічався з Сергієм Тулубом та Володимиром Ходаком) – підвищення в класі.

 

1675334543879899876545678DSC_0163

«Зараз ми дивимося реально на речі, посісти перше місце в групі буде вкрай важко, відстань від «Десни» становить аж 14 очок, ми зараз орієнтуємося на другу позицію в турнірній таблиці, яка також дає можливість поборотися за місце в Першій лізі. Хочу сказати, що в Черкаси я приїхав не гроші заробляти, а зробити тут боєздатний колектив», - зауважив Сергій Пучков.

 

   Задля того аби зробити боєздатний колектив до весняної частини чемпіонату Пучков матиме три тренувальні збори . Один з них 16-26 березня команда проведе в Туреччині.

 

Сергій Пучков, головний тренер ФК "Славутич":

 

Володимир Ходак, віце-президент ФК "Славутич":