Футбольне протистояння поколінь
Написав Administrator   
Субота, 10 листопада 2012, 11:43

jfghdrtyeiurghfjbh5t748yriu

   Відбулася товаристська зустріч команди ветеранів Смілянського футболу та ветеранів відомого ФК "Динамо". 

   Нещодавно на стадіоні "Локомотив" відбулася товариська зустріч команди ветеранів Смілянського футболу та ветеранів знаменитого футбольного клубу "Динамо". У складі команди ветеранів ФК "Динамо" грали Володимир Бессонов, Іван Яремчук, Олег Саленко, Віктор Леоненко, Сергій Ковалець, Віктор Хлус, Сергій Нагорняк, Владислав Ващук, Станіслав Сирота, Юрій Мороз, Василь Рац, Андрій Боговик та ін. Смілянську команду представляла футбольна команда селища Холодняннське та гравці районних футбольних команд. Смілянській команді вдалося забити лише один гол ветеранам "Динамо".

   - Красивий гол забили місцеві футболісти. Не кожного дня доводиться грати проти такої сильної команди, тож поєдинок був чудовим, - зазначив коментатор. 

   Гравцем ветеранської команди ФК "Динамо" був наш земляк, футболіст Юрій Мороз. s6ssdsfsdgdfgdfgeterhfh7973852

   - Приємно відчувати себе на рідній землі, грати тут у складі Київського "Динамо", - у розмові з журналістами зазначив уродженець Сміли, відомий футболіст Юрій Мороз, який є майстром спорту СРСР, заслуженим тренером України, з 1987 по 1993 роки грав за "Динамо-Киїів". На полі стадіону "Локомотив" Юрій Мороз не грав вже років з 20. Тут проходили його перші тренування. Як згадав сам ветеран футболу за часів його юності стадіон "Локомотив" знаходився у більш кращому стані, ніж є на сьогодні. 

   Заступник міського голови, керуючий справами Олександр Головченко вручив нашому видатному земляку памятний подарунок: сувенірну продукцію до якої ввійшла книга, що була випущена до 100-річчя смілянського футболу, тарілка з гербом Сміли, прапорці та годинник з символікою міста і книги в авторстві наших місцевих письменників.

 

 

 

 

 

 

 Іnfo-smila