Сергій Янчук – кращий бомбардир чемпіонату області
Написав Стас Лопес   
Субота, 20 жовтня 2012, 20:44

jnoblast8turDSC03023

    Вдруге поспіль ФК «Уманьферммаш» став володарем бронзових нагород чемпіонату області. Задля повторення цього результату уманьчани на виїзді обіграли «Нашу Рябу» - 3:1. Один з м’ячів забив Сергій Янчук. Для форварда цей гол став сімнадцятим в чемпіонаті області, що допомогло Сергію в суперечці бомбардирів випередити Антона Аганесова та Романа Поліщука. Першим зі званням кращого голеодора чемпіонату Янчука привітав наш сайт.

 

«Дякую за привітання, чесно кажучи, від вас дізнався про цю невеличку перемогу. Звісно, приємно ставати кращим, два роки тому з таким же показником (17 голів) я вже був кращим бомбардиром чемпіонату. Переконаний, що це не власне досягнення, а заслуга всієї команди, яка все зробила задля того, щоб я забивав.

Щодо завдань на сезон, думаю, ми їх виконали. Перед чемпіонатом керівництво говорило, що ми в минулому сезоні вже були третіми і бажано ще піднятися вище, але якщо пригадати, як ми завершили перше коло, то, думаю, бронза – це прийнятний результат. За втраченими очками ми поступилися лише «Зорі». В цьогорічному чемпіонаті була серйозна інтрига. Доля золота та бронзи вирішувалася в останньому турі. Нам потрібно було обігравати «Нашу Рябу». Наскільки мені відомо, команда з Катеринополя була фінансово мотивована «Христинівкою», не знаю точно, правда це чи ні, мене більше цікавить підсумок гри, яку ми виграли», - говорить Сергій Янчук.