Прев’ю останнього туру чемпіонату області
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 19 жовтня 2012, 09:13

champoblasti22turreiewDSC00586

Останній тур чемпіонату Черкаської області пройде завтра у п’яти районах області. Останній, 18-й тур дасть відповіді на всі запитання, розставить всі крапки над «і». Безперечно найбільша увага буде прикута до матчів у Золотоноші та Ватутіному, проте суперечка навколо третього місця обіцяє бути також цікавою. Не пропустіть, 20-го жовтня, останній тур чемпіонату Черкаської області. 

 

18 тур  20 жовтня (субота)

Початок матчів 15.00

МФК «Христинівка» - ФК «Авангард»

З огляду на те, що «Авангард» зняли з чемпіонату, «Христинівка» без бою отримує три очки. Тепер команді з мальовничого міста на Черкащині потрібно чекати як зіграє «Уманьферммаш». Від нього залежить доля бронзи.

 

ФК «Ретро» - ФК «Шпола-ЛНЗ-Лебедин»

champoblasti22turreiewDSC01514 

Саме від цього матчу все залежить найбільше. Якщо «Шпола-ЛНЗ-Лебедин» здобуде перемогу, їй не потрібно буде хвилюватися за результат у Золотоноші. Шполянам цілком до снаги здолати опір молодої команди з Ватутіного. Після довгого сезону, в якому «Ретро» брало участь у цілій низці турнірів, сил у молодих футболістів лишилося не так багато. Про це свідчать останні результати команди у чемпіонаті. Однак, на останок дати бій чемпіонові області ватутінці можуть. На власному полі «Ретро» не відсиджуватиметься в обороні. Ватутінська команда спробує використати свою перевагу у швидкості. Проте досвід шполянських футболістів може вийти на перший план у цьому матчі. Футболісти «Шполи» гратимуть як в останнє, тому можуть переграти «Ретро» перш за все в психологічному плані. Якщо це станеться, тоді проблем зі здобуттям чемпіонства вдруге поспіль не повинно бути.

 

ФК «Городище» - «Ураган»

champoblasti22turreiewDSC09232 

Зустріч сусідів по турнірній таблиці. Звичайно обидві команди вже продемонстрували максимум своїх можливостей, і досягти більше їм вже не вдасться. Проте на останок показати гарний футбол вони можуть. Врешті після цього матчу, великий футбол в області візьме тривалу перерву, тому в цьому матчі захочуть зіграти у свою гру. Хоча «Городище» грає на своєму полі, особливих шансів у них немає. Незважаючи на те, що «Ураган» посідає третє з кінця місце, він все-таки вище класом за свого суперника. На боці «Городище» є лише домашнє поле і вболівальники. Скоріше за все, інтрига у матчі триматиметься до першого забитого м’яча. Футболісти «Городища» продемонстрували вже не раз, що в захисті вони можуть тривалий час грати без помилок, але зазвичай їхній суперник таки забиває гол і перемагає у матчі. Тому інтрига у матчі таки є.

 

ФК «Спартак-БЗК» - ФК «Зоря»

champoblasti22turreiewDSC01438 

Цей матч є другим по важливості, адже якщо навіть «Зоря» і переможе в «Спартака», то це буде марно, у разі перемоги «Шполи». Тому білозірським футболістам потрібно перемагати у цьому матчі, але все одно слідкувати за перипетіями у Ватутіному.  Це не повинно створити певний дискомфорт «Зорі», адже вона все друге коло грає у такому стилі.

Стосовно матчу, то «Зоря» є беззаперечним фаворитом. Незважаючи на те, що «Спартак-БЗК» якісно грає вдома та є непоступливою командою. Все ж, футболісти «Зорі» повинні перемагати цю команду. На користь «Зорі» також той факт, що у другому колі «БЗК» вже не є таким грізним колективом, як у першому. Звичайно фактор поля грає велику роль, проте клас «Зорі» є набагато вищим за свого суперника. Безперечно, гравці «Спартака» нав’яжуть боротьбу своєму супернику, однак білозірці, з огляду на останній тур, повинні переграти суперника.

 

«Наша Ряба»  - ФК «Уманьферммаш»

champoblasti22turreiewDSC08377 

У Катеринополі пройде бронзовий матч. І хоча місцева «Наша Ряба» давно втратила шанси на омріяну бронзу, вона все одно буде грати у свою гру. Матч минулого туру із «Зорею» продемонстрував, що гравцям «Нашої Ряби» все одно на турнірне становище та амбіції їхніх суперників. Катеринопільска команда грає для себе і для своїх уболівальників. І в останньому турі катеринопільчани проведуть хороший поєдинок і спробують максимально зіпсувати життя супернику.

Гравці «Уманьферммашу» знають, що в Катеринополі на них чекає не простий поєдинок, однак саме від уманчан залежить чи стануть вони бронзовими призерами чи ні. Олександр Казанюк докладуть усіх зусиль для того, щоб здобути з цією перемогою бронзу чемпіонату області.