Кубок Австралії. «Дніпро-80» поступається «Іллічівцю»
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 27 вересня 2012, 16:54

kubokavstraliiden2DSC00133

У Черкасах пройшов другий день Кубка Австралії.  

Після перемоги над полтавською «Ворсклою» гравці «Дніпра-80» програли одноліткам з Маріуполя.

kubokavstraliiden2DSC00206 

«Дніпро-80» – «Іллічівець» 1 : 4

Голи: "Дніпро-80": Овчінніков - "Іллічівець": Малеванов (2), Ізварін, Маймула. 

Ряд помилок не дозволив футболістам «Дніпра» перемогти у цьому матчі. Як і в матчі проти «Ворскли» відразу після стартового свистка господарі поля переважно захищалися. Гравці «Дніпра» не могли нічого зробити в атаці та помилялися у захисті.

kubokavstraliiden2DSC00227 

Тривалий тиск на ворота «Дніпра» призвів до того, що «Іллічівець» швидко відкрив рахунок. Але через кілька хвилин «дніпряни» вирівняли гру і головний голеадор команди Михайло Овчінніков.

kubokavstraliiden2DSC00211 

Однак цей гол виявився останнім для черкаської команди. Далі гравці «Іллічівця» повернули собі ініціативу і знову вийшли вперед. Маріупольські футболісти контролювали хід гри і використовували помилки суперника. До кінця матчу у воротах «Дніпра» побувало ще два м‘ячі. У підсумку 1 : 4, поразка черкаської команди. Проте попри рахунок шанси на перемогу у черкасців були, але низка помилок не дозволила їх втілити у життя.

 

kubokavstraliiden2DSC00241

 kubokavstraliiden2DSC00248

Андрій Фощій, тренер ФК «Дніпро-80»:

«Сьогодні була рівна гра, проте низка наших помилок призвели до такого рахунку. Ми грали не гірше нашого суперника, проте через дитячі помилки наших воротарів ми пропустили голи і програли. У цьому й полягає дитячий футбол. Він непередбачуваний. Сьогодні команда грає гарно, завтра щось не виходить і це може стати причиною поразки. Сьогодні ми припустилися дитячих помилок, які і стали вирішальними у матчі. Проте для цього і проводяться такі ігри. Щоб гравці, допускаючи помилку за помилкою, проявляли характер і вже в майбутньому їх не допускали і прогресували надалі».

 

«Дніпро» – «БАТЕ» 4 : 1

Голи: "Дніпро": Безсонов, Пенчук, Супряга (2) - "БАТЕ": Моніч. 

kubokavstraliiden2DSC00339 

«Ворскла» – «Кремінь» 2 : 0

Голи: Мосейчук, Шпортько. 

Завтра у рамках 3-го туру турніру будуть зіграні такі матчі:

10.00 "Ворскла" - "БАТЕ"

11.10 "Іллічівець" - "Дніпро"

12.20 "Дніпро-80" - "Кремінь"