Сьогодні відбудуться матчі ХIV туру чемпіонату області у Вищій лізі
Написав Administrator   
Субота, 22 вересня 2012, 12:35

24shpolahrist2

ФК «Спартак-БЗК» - ФК «Ретро» - 0-0 

Арбітри: Цибулько С. Баранов І. Бутко М.

 

 


МФК «Христинівка» - ФК «Городище» (перенесено на 26.09)

Арбітри: Ніцак М. Лобанов В. Собовой О. 


«Наша Ряба» - ФК «Авангард» - 6-2 

Арбітри: Михайлюк П. Литвиненко О. Потапчук П.


ФК «Уманьферммаш» - ФК «Шпола-ЛНЗ-Лебедин» - 3-0 

Голи: Янчук (56, 70), Ситін (90+1)

Арбітри: Бурлай М. Погорілий М. Білорус М.

Сергій Янчук, граючий тренер ФК «Уманьферммаш»: «На цей матч ми налаштовувалися дуже добре. Нам не можна втрачати очки, адже ми претендуємо на місця в чільній трійці. Сьогодні ми виграли за рахунок реалізації своїх моментів. В першому таймі ми мали відчутну перевагу, у другому також краще виглядали. Коли забили два м’ячі свідомо віддали супернику перевагу і забили на контратаці.
Вважаю,що зараз наша команда вийшла на пік своєї форми. В міжсезоння у нас була серйозна розмова з керівництвом клубу. Була проведена робота над помилками. Зараз ми виглядаємо абсолютно іншим, цілісним колективом. Щодо «Шполи» то гадаю ця команда зараз переживає непрості часи. В них є непогані виконавці, але немає лідерів, які могли б повести за собою, гадаю – це головна причина останніх невдач цієї команди, яку полишив ряд кваліфікованих гравців».

Андрій Полтавець, президент ФК «Шпола-ЛНЗ-Лебедин»: «Сталося те, що і мало статися, Умань зараз однозначно сильніша за нас. Сьогодні в нас є серйозні кадрові проблеми, до того ж травмувався цілий ряд гравців. До пропущеного м’яча команда, ще боролася, а потім просто зупинилася. В нас не було рівноцінної заміни, а на лавці сиділо лише два резервісти. Для нас дуже важливою буде наступна гра в Катеринополі, якщо ми там втратимо очки то навряд зможемо скласти конкуренцію «Зорі», а Білозір’я свого не упустить, я впевнений в цьому на 100 відсотків».


ФК «Зоря» - «Ураган» - 4-1

Голи: Поліщук (48,57,89), Оганесов (58)

 Арбітри: Зубко М. Цибулько Є. Латенко В.

Очікується звіт


Матчі розпочнуться о 16.00.