«Христинівка» не має проблем з «Ураганом»
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 17 вересня 2012, 10:20

DSC09253

   МФК «Христинівка» у 13-му турі на класі перемагає «Ураган».

 

   Цікавий та атакувальний футбол продемонстрували обидві команди у цьому матчі. На початку матчу футболісти «Христинівки» намагалися якнайшвидше окреслити свої плани на цей матч і заволодіти ініціативою. Певним чином їм це вдавалося, «муніципали» проводили атаку за атакою. Особливо виділявся у Віталій Підвисіцький, котрий після тріумфального матчу зі «Шполою» (програного за рішенням КДК) грав зі стартових хвилин. 

   Христинівська команда мала низку моментів відзначитися, але в останні моменти рятували свою команду захисники «Урагану». Тривалий час захищаючись, футболісти «Урагану» поступово вирівняли гру і другу частину першого тайму провели активніше та мали також свої моменти відзначитись.

Найбільш активно в атаці діяв правий фланг «Урагану», де якісно відпрацьовувала пара Безгуба-Пархоменко. Під завісу першого тайму правий вінгер «Урагану» Віктор Пархоменко опинився на якісній позиції у штрафному майданчику суперника, хавбек віддав передачу на Євгена Чумака, котрого вже встигли накрити захисники «Христинівки», удар Чумака був не точним. Цей момент був найбільш небезпечним в активі «Урагану».

       DSC09170 

   У другому таймі беззаперечна перевага була на боці «Христинівки». Футболісти команди з дальнього району Черкаської області поступово збільшували свій натиск на ворота кривоносівців і з часом це принесло свої плоди. На 75-й хвилині Владислав Голуб вдало підключився до атаки і ударом з метрів 20-ти поцілив у лівий верхній кут воріт «Урагану» – 0 : 1.

       DSC09182 

   Цей гол додав впевненості футболістам «Христинівки», які після цього почали вільніше почувати себе на половині поля господарів. Утім, гравці «Урагану» не здавалися, намагаючись якнайшвидше відігратися. Проте в останній фазі атак кривоносівським футболістам бракувало точності та подекуди фарту. Протягом всього матчу атака «Урагану» будувалася правим флангом. Микола Безгуба та Віктор Пархоменко розігрували швидкі атаки та намагалися підключати своїх партнерів у центрі.

       DSC09206

   Однак кілька невдалих атак «Урагану» змінилися успіхом «Христинівки». Віталій Мельник, вийшовши на заміну, додав швидкості на загострив атаку команди. Вже на 81-й хвилині Мельника вивели віч-на-віч з голкіпером, нападник без проблем переграв свого візаві – 0 : 2. За менш ніж 10 хвилин до кінця гри стало зрозуміло, що результат вже зроблений.

       DSC09211 

   Хоча футболісти «Урагану» і намагалися якось пожвавити свою гру, але нічого путнього їм зробити не вдавалося. Замінивши на 75-й хвилині Віктора Пархоменка команда з Кривоносівки лишилася гостроти на своєму єдиному працюючому фланзі. У підсумку «Христинівка» без особливих проблем здолала «Ураган» з рахунком 2 : 0. 

 

«Ураган» – «Христинівка» 0 : 2

«Ураган»: Маценко – Безгуба, Косенко, Хомут, Пархоменко, Чумак, Дяченко, Шкондін, Остапчук, Хрипченко.

«Христинівка»: Пальчик – Голуб, Войцехівський, Харченко, Адаменко, Погрібний, Глушок, Козеренко, Решетняк, Пелах, Підвисіцький.

Голи: Голуб – 75 хв, Мельник – 81 хв.