"Наша Ряба" переконливо долає "Городище"
Написав Максим Гаптар   
Субота, 08 вересня 2012, 20:34

oblast12turDSC08396

На оновленому стадіоні Катеринополя переможний результат "Нашій Рябі" знову забезпечили  Петро Степанов та Юрій Медвєдєв.

oblast12turDSC08340

Саме таким чином виглядає оновлений стадіон Катеринополя

Старт гри та загалом перший тайм віщував нудний матч. Команди "борсалися" у середині поля, подекуди проводили атаки, але без особливої небезпеки для суперника.

oblast12turDSC08312

Ігрова перевага та ініціатива була на боці "Нашої Ряби". Господарі поля, зусиллями Андрія Фощія та Павла Кота розпочинали атаки своєї команди та згодом підключали нападників. У першому таймі непогано за м’яч чіплявся Петро Степанов, який одного разу завдав удару, проте не точного. В одному з моментів у середині першого тайму Дмитро Дьяченко пройшов лівим флангом та завдав удару, проте Костянтин Григоренко був на місті. Одним ударом відзначився і Андрій Фощій, проте ці спроби були далекими від небезпеки.

oblast12turDSC08323 

Втім справжню нагоду вийти вперед змарнували футболісти "Городища", Ярослав Петренко разом з партнером виходив віч-на-віч з воротарем "Ряби", проте городищенські форварди момент згаяли.

oblast12turDSC08360

У другому таймі гра "Нашої Ряби" пожвавішала. Вже через 10 хвилин після старту другої половини гри Петро Степанов у штрафному майданчику завдавав кількох ударів і таки заштовхнув м’яч у ворота "Городища". Гол неабияк розворушив футболістів "Нашої Ряби", які стали розкутіше себе відчувати на половині поля суперника. На 66-й хвилині таранний форвард "Ряби" Юрій Медвєдєв продемонструва свій високий клас. Форвард прорвався правим флангом, і завдав потужного удару з гострого кута. 2 : 0.

oblast12turDSC08362

Далі ситуація на полі продовжувала проходити за сценарієм господарів. Гравці "Нашої Ряби" атакували і мали ще кілька чудових моментів відзначитися. На 74-й хвилині Петро Степанов вкотре підтвердив, що є одним із кращих нападників чемпіонату області. Степанов у чудовому проході лівим краєм поцілив у дальній кут воріт "Городища". Після цього моменту гра заспокоїлася, господарі мали моменти ще далі відірватися від суперника у рахунку, але результат вже був у кишені, тому у футболістів "Нашої Ряби" бракувало завзяття в атаці.

oblast12turDSC08402

У підсумку матч завершився за рахунку 3 : 0. "Наша Ряба" впевнено і переконливо долає "Городище". 

"Наша Ряба" - "Городище" 3 : 0

"Наша Ряба": Лисенко, Ярохин, Плахотник, Цьоменко, Кіт, Фощій Козюбенко, Дьяченко, Сидоренко, Степанов, Медвєдєв.

"Городище": Григоренко, Стародуб, Коритько, Добрянський, Гладкий, Лінний, Петренко, Стародуб, Вагін, Шланчак, Литвиненко. 

Голи: Степанов - 59, 74 хв; Медвєдєв - 66 хв.