Прев’ю 12-го туру чемпіонату області
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 07 вересня 2012, 10:29

oblast12turpreiewDSC03062

Після скандального 11-го туру, завтра, у 12-му турі чемпіонату Черкаської області відбудуться менш інтригуючи матчі.

МФК «Христинівка» - ФК «Спартак-БЗК»

Деморалізована після зняття очок «Христинівка» спробує реабілітуватися перед власними вболівальниками за прикрість у «Шполі». Золотоніському «Спартаку» також є що доводити, адже млява гра у минулому турі проти «Нашої Ряби» навряд чи задовольняє когось із прихильників команди. З огляду на гру у минулому турі, перевага на боці «Христинівки», адже команда гратиме вдома. До того ж, «муніципали» отримали якісне підсилення атаки - Віталія Підвисіцького, який вже у першому матчі за свою нову команду відзначився дублем. У «Спартака-БЗК» не все гаразд. У матчі проти «Нашої Ряби» захист золотоніської команди не зрозуміло, що робив на полі. Тому золотонісцям потрібно на виїзді здобувати очки, які команда вже вдосталь втратила.

oblast12turpreiewDSC07534

 

«Наша Ряба» - ФК «Городище»

Здобувши перемогу над «Спартаком», «Наша Ряба» повернулася до переможного ритму. Очікується, що виграшна хода катеринопільської команди продовжиться і в цьому турі. Втративши кількох своїх лідерів, «Городище» демонструє доволі слабку гру. Тому на виїзді проти «Нашої Ряби» їм буде дуже складно. Нічия у цьому матчі буде успіхом для ФК «Городище». Інша справа, що цього не допустять гравці «Нашої Ряби», які захочуть зробити подарунок своїм глядачам, які після літньої перерви великого футболу на власні очі ще не бачили.

 

oblast12turpreiewDSC07099

«Уманьферммаш» - ФК «Ретро»

Центральний матч туру пройде в Умані. Місцевий «Уманьферммаш» вкрай невдало провів перше коло, тому у другому Казанюку і компанії потрібно надолужувати. Серйозною перепоною на цьому шляху стане «Ретро». Ватутінський клуб після поразки від «Зорі», на виїзді «розбив» «Динамо-Фастів» потрапив до чвертьфіналу Кубку аматорів. Цей факт повинен підняти самооцінку молодих ватутінських гравців. З іншого боку, відомо, що «Уманьферммаш» непогано грає у себе вдома. Тріо Казанюк-Янчук-Ситін перебуває у непоганій формі, що доводять останні два матчі. У «Ретро» тим часом все гаразд у кубку України серед аматорів, проте в чемпіонаті області у ватутінців проблем. Головна проблема «Ретро» в тому, що якісних черкаських виконавців у команди таки бракує. В уманчан із місцевими гравцями все в порядку, тому у себе вдома «Ферммаш» має взяти свої очки.oblast12turpreiewDSC07044

 

ФК «Зоря» - ФК «Авангард

Один із фаворитів чемпіонату проти безапеляційного аутсайдера. Гру монастирищенського «Авангарду» боляче спостерігати. Команда із дальнього районного центру з великими труднощами забила кілька м’ячів у першості і, здається, вже не сподівається виграти бодай один м’яч. Інша ситуація в «Зорі». Білозірська команда розтрощила на власному полі «Городище» з рахунком 10 : 0. Схоже, що подібна ситуація чекає і на «Авангард». Адже окрім сильно гри «Зорі», проти гостей гратиме штучне покриття стадіону Білозір’я та місцеві вболівальники, котрі гаряче підтримують свій клуб.

oblast12turpreiewDSC00821 

«Ураган « -  ФК «Шпола-ЛНЗ-Лебедин»

У першому колі інтриги у цьому матчі і не могло бути. Зараз же ситуація складається іншим чином. У себе вдома «Ураган» цілком може не лише зіграти в нічию, а й взагалі перемогти. Сьогодні гра «Шполи» кардинально відрізняється від першого кола. Звичайно, без Оганесова-Беруна-Розки, малюнок гри шполян і не міг залишитися без змін. Однак, щоб настільки невиразною була гра головного претендента на чемпіонство, було складно уявити. Значно підсиленому «Урагану» цілком по силах така «Шпола». Тому, попри те, що програний матч з «Христинівкою», «Шпола» таки виграла, до кінця першості лишається 7 матчів, і зберегти 9-очковий гандикап буде складно.

 

Початок матчів 17.00. Традиційно, разом з нами, слідкуйте за чемпіонатом Черкаської області з футболу. Результати всіх матчів та огляди кількох поєдинків очікуйте на нашому сайті.