"Спартак-БЗК" вдома поступається "Нашій Рябі"
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 02 вересня 2012, 17:56

nasharyababzk11turDSC07514

Катеринопільска "Наша Ряба" у напруженому поєдинку долає місцевий "Спартак-БЗК".  Справжнім героєм матчу став колишній гравець "Зорі", а нині катеринопільчанин Юрій Медвєдєв, котрий і гол забив і гольову передачу віддав. 

11turryabaversusbzkDSC07454 

Пенальті. Саме так розпочався матч між цими двома командами. Розігравши м’яч, гравці "Нашої Ряби" пішли в атаку, і в штрафному майданчику впав гравець гостей. Арбітр Максим Бурлай миттєво зреагував і призначив пенальті - момент надзвичайно спірний, адже склалося враження, що гравець упав сам. Швидке пенальті не дало гостям переваги, адже тренер команди Андрій Фощій удар з точки змарнував.

11turryabaversusbzkDSC07464

Після цього господарі поля швидко відповіли своїм суперникам стрімкою атакою, яку після передачі Дениса Бреуса влучним ударом завершив Олександр Школьний і відкрив рахунок у матчі. 1 : 0. Такий розвиток подій захоотив футболістів "Нашої Ряби" до атак. Гравці катеринопільскої команди швидко помчали відігруватися і вже за кілька хвилин після пропущеного голу Петро Степанов потужним ударом влучив у штангу. У ці хвилини захист "Спартака" "привозив" собі момент за моментом. Гравці "Нашої Ряби" за перші 15 хвилин матчу повинні були кілька разів забивати. Проте гол прийшов.

11turryabaversusbzkDSC07471

На 36-й хвилині Юрій Медвєдєв чудово пройшов лівим флангом і прострілив у штрафний майданчик, де Дмитро Сидоренко технічно розпорядився м’ячем і зрівняв рахунок. Кілька хвилин потому гості вже лідирували у матчі. Цього разу Дмитро Сидоренко на лівому фланзі обіграв кількох захисників і виконав простріл, на який відгукнувся Петро Степанов. Своїм ударом нападник "Ряби" "засвітив" двійку на дерев’яному табло золотоніського стадіону. На цьому атаки "Нашої Ряби" не припинилися.

11turryabaversusbzkDSC07526

Поки захист "Спартака" дозволяв їм легко проходити свою половину поля, катеринопільчани цим користалися. На 44-й хвилині Юрій Медвєдєв вже самотужки вирішив забити гол. Київський легіонер "Ряби", прорвавшись правим флангом, змістився в центр і гросмейстерським ударом забив третій гол своєї команди - 1 : 3. На цьому перший тайм було завершено.

11turryabaversusbzkDSC07548

У другій половині зустрічі господарі пожвавилися і через 10 хвилин після свистка зрівняли рахунок - свій момент не прогавив Корольчук. Невдовзі після того арбітр зустрічі повернув спартаківця борг, призначивши також суперечливий пенальті у ворота "Нашої Ряби". Удар з 11-метрової відмітки гравець золотоніської команди також змарнував, не влучивши у ворота.

Далі команди переважно вели боротьбу у центрі поля. Ближче до завершення зустрічі темп гри впав. Гравці "Спартака" хотіли відігратися проте не могли, а футболісти "Нашої Ряби" вже не йшли великими силами в атаку, зосередившись на контратаках. У підсумку, більше цікавих подій у другому таймі вже не було.

11turryabaversusbzkDSC07566

Загалом, відзначимо нападника Юрія Медвєдєва, який за версією "Черкаського спорту" став кращим гравцем цього матчу. Медвєдєв був головною рушійною силою "Нашої Ряби" в атаці. Нападник протягом усіх 90-та хвилин не зупинявся, постійно атакуючи. Варто привітати "Нашу Рябу" з хорошим підсиленням передньої лінії.

11turryabaversusbzkDSC07499

Не залишили поза увагою цей матч і президент та тренер "Шполи-ЛНЗ-Лебедин" Андрій Полтавець та Василь Гречаний

"Спартак-БЗК" - "Наша Ряба" 2 : 3

Голи: Спартак: Школьний - 6 хв, Корольчук - 54 хв - "Наша Ряба: Сидоренко - 36, Степанов - 40, Медвєдєв - 40. 

"Спартак": Манжела, Зоря, Грінько, Малимон, Сухостат, Дригус, Пюро, Оленківський, Бреус, Школьний, Корольчук.

"Наша Ряба": Лисенко, Плахотник, Ярохин, Паханов, Козюбенко, Фощій, Дьяченко, Сидоренко, Цьоменко, Степанов, Медвєдєв.