Прев’ю 11-го туру чемпіонату області з футболу
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 31 серпня 2012, 12:15

onlast11turpreiewDSC02961«Шпола» - «Христинівка», «Ретро» - «Зоря» та багато інших цікавих матчів пройде в області на День знань. 

 

ФК «Шпола-ЛНЗ-Лебедин» - МФК «Христинівка»

З перемог розпочали друге коло «Шпола» та «Христинівка». Перемогою над «Авангардом» «Шпола» ще на один тур наблизилася до свого другого поспіль чемпіонства. Як вже всім відомо, команда з Шполи-Лебедина має 9-очковий гандикап перед «Зорею», тому шполянам потрібно виграти ще хоча б п’ять матчів. Після «Авангарду», перед «Шполою» постає значно серйозніший суперник – «Христинівка». «Муніципали» з перемоги над «Нашою Рябою» розпочали друге коло, тому настрій у христинівських футболістів непоганий. Безперечно, фаворитом є «Шпола», хоча команду і полишила низка ключових футболістів, проте шполяни залишаються грізною силою, і у себе вдома так просто очки не віддадуть. До того ж, навіть ослаблена «Шпола» є міцнішою за «Христинівку». Все-таки клас у «Шполи-ЛНЗ-Лебедина» вищий. Тому навряд чи МФК «Христинівка» зможе перемогти у цьому матчі. Хоча, все може бути.

 

ФК «Авангард» - «Ураган»

Складно назвати «Ураган» аутсайдером. Кривоносівська команда посідає місце у нижній частині турнірної таблиці, але «Ураган» демонструє значно кращу гру ніж у першому колі і вже у стартовому матчі другої частини чемпіонату мав всі шанси перемогти амбітне «Ретро». Команда з Кривоносівки непогано підсилилася під час паузи і зараз може досягати більших результатів. У свою чергу «Авангард» продовжує свої муки у цьому чемпіонаті. У команди немає футболістів, з якими можна виконувати серйозні завдання. З огляду на це «Ураган» повинен брати свої очки в Монастирищі.

onlast11turpreiewDSC05543 

ФК «Ретро» - ФК «Зоря»

Ще один цікавий матч. У першому колі білозірська команда влаштувала справжній розгром «Ретро». Зараз «Зоря» їде в гості до Ватутіного, і цей матч може стати непоганим випробуванням білозірчан. Перемога над «Городищем» 10 : 0 є вражаючим результатом, але як поведуть себе підопічні Ігоря Столовицького з командою вище класом, дізнаємося вже завтра. З іншого боку у матчі з «Ураганом» «Ретро» продемонструвало відверто мляву гру і могло повернутися з Золотоноші без очок. Натомість «Зоря», незважаючи на слабкого суперника, виглядає дуже потужно. Колишні шполяни – Берун-Розка-Оганесов займають ключові позиції у своїй новій команді. Тим більше «Зорі» потрібно перемагати, адже перед командою стоїть серйозніше завдання, аніж друге місце. З такою грою як у минулому турі сьогоднішнє «Ретро» не є суперником для «Зорі».

 

ФК «Городище» - ФК «Уманьферммаш»

Неочікуване п’яте місце посідає «Уманьфермаш». Перше коло для уманської команди пройшло вкрай невдало. У другому колі команда повинна підійматися вище і всі передумови для цього є. Розгром «БЗК» дасть непогану емоційну перевагу уманчанам, після цього «Ферммаш» їде в гості до «розібраного» «Городища», яке отримувало вже не один розгром у цьому чемпіонаті. Напевно і в цьому матчі «Городище» засмутить своїх уболівальників. «Уманьферммаш» приїде до Городища тільки за перемогою і повинен брати її без особливих труднощів.

onlast11turpreiewDSC01426 

ФК «Спартак-БЗК» -  «Наша Ряба»

Непоступлива домашня команда «Спартак-БЗК» після поразки від «Уманьферммашу» буде реабілітовуватися перед своїми уболівальниками. У цьому плані вдруге поспіль не щастить «Нашій Рябі», яка після виїзду до Христинівки прямує до Золотоноші, де здобути перемогу буде вкрай складно. Обидві команди мають однакову кількість очок та планують у цьому чемпіонаті поборотися за призи. Цей матч певним чином визначить, яка команда продовжить цю боротьбу, а яка відстане від суперників. Складно робити прогнози на те, хто переможе, оскільки суперники дійсно рівні. З огляду на це, на перший план виходить перевага домашнього поля – цей показник у грі «БЗК» є ключовим, тому на «Нашу Рябу» чекає надскладний матч.

 

Початок матчів - 17.00.