Підприємці сильніші за податківців
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 30 серпня 2012, 18:37

podatkivcivspidpryemci39DSC06839

Традиційна футбольна зустріч з податківцями та підтриємцями завершилася перемогою останніх.

Напружений та видовищний (як для команд такого рівня) видався матч між командами підприємців та податківців. Підприємці як і в минулому році мали ігрову перевагу, що і доводили забитими м’ячами. Але такого розгрому своїх суперників як торік не вийшло. Податківці, маючи у своєму складі таких відомих на Черкащині футболістів як Віталій Лисенко та Максим Маняк добряче "огризалися" і мали шанси на перемогу. Вів уперед своїх партнерів Лисенко, котрий був кращим у своїй команді. На рахунку Віталія дубль. Втім ентузіазму Лисенка не вистачило команді податківців, якій протистояли також серйозні виконавці.

У першому таймі підприємці швидко вийшли уперед в рахунку - над цим попрацювали Асташов та Петренко, які забили два м’ячі. Після цього податківці відіграли один м’яч, але, забивши у ворота суперника, гравці команди податкової інспекції вразили також і свої ворота - 3 : 1. Але різниця у два м’ячі не задовольнила Віталія Лисенка, котрий прорвавшись правим флангом забив гол. 3 : 2.

Однак далі підприємці додали в активності і до кінця зустрічі забили четвертий гол. У підсумку 4 : 2 на користь команди підприємців.

podatkivcivspidpryemci39DSC06848podatkivcivspidpryemci39DSC06822podatkivcivspidpryemci39DSC06818podatkivcivspidpryemci39DSC06838