Результати Х туру чемпіонату області з футболу у Вищій лізі
Написав Стас Лопес   
Субота, 25 серпня 2012, 20:27

yraganretro

Тур господарів

МФК "Христинівка" - "Наша Ряба" - 1:0

Гол: Мельник (28)


Андрій Фощій, головний тренер ФК «Наша Ряба»: «Сьогодні була рівна гра, але в ній нам не вистачило голу. Ми точно не заслуговували на поразку. За два тайми в нас була єдина помилка, якою скористався суперник. В другій половині гри ми володіли ініціативою, справді гості моменти вдавалося створювати не легко, але два виходи віч-на-віч ми мали в другому таймі і повинні були забивати. Нажаль цього не вдалося зробити і маємо такий результат. Суперник наш – це добротна команда, по обласним міркам, тут чимало досвідчених футболістів до того ж нам проблем додавав той факт, що два наші виконавців пропускали гру через дискваліфікації»

Віктор Мітасов, головний тренер МФК «Христинівка»: «Ми знаємо, як «Наша Ряба» готувалася до другого кола і це було помітно на футбольному полі. Команда грала доволі злагоджено, адже в неї був безперервний тренувальний процес. «Христинівка» вже втягувалася по ходу матчу. В першому таймі була доволі рівна гра, в його середини ми виконали кілька небезпечних навісів з флангу і один з них приніс результат: після подачі Козаренка гол забив Мельник. В другому таймі «Наша Ряба» дещо додала, хоча великої кількості моментів в неї не було. Здебільшого гострота йшла після стандартів наших гостей. В одному з таки команду виручив новачок – Пальчик, який дістав м’яч з під стійки.
В другій половині тайму нам допоміг ряд замін і в контратаках ми могли забивати ще зокрема вихід один-на-один не реалізував Мельник. До слова, хочу відзначити Віталія, який попереду зробив великий об’єм роботи, також похвалю нашу молодь в особі Адаменка, Решетняка та Харченка, а також пару центральних захисників Галюк-Глушко. Гру команди за п’ятибальною системою можу оцінити на 4 з плюсом.


ФК "Уманьферммаш" - ФК "Спартак-БЗК" - 5:0


ФК "Зоря" - ФК "Городище" - 10:0

готується звіт


"Ураган" - ФК "Ретро" - 1:1

готується звіт


ФК "Шпола-ЛНЗ-Лебедин" - ФК "Авангард" - 5:0