"Зоря" декласувала "Городище"
Написав Максим Гаптар   
Субота, 25 серпня 2012, 20:02

zorya-horodyshche10-0DSC05587

Білозірська "Зоря" не залишила каменя на камені від ФК "Городище". 

"Зоря" - ФК "Городище" 10 : 0

Голи: Індутний - 18 хв.; Кривенко - 31 хв.; Гопка - 41 хв.; Александров І. - 49, 56, 60 хв.; Оганесов - 80, 85, 89 хв.; Трандафілов - 90 хв.

zorya-horodyshche10-0DSC05572_2

Складно щось говорити про цей матч. З перших хвилин стало зрозуміло, що таке "Городище" нічого не зможе зробити з такою "Зорею". Білозірські футболісти відразу почали доводити свою перевагу. В атаці підопічні Ігоря Столовицького створювали моменти за моментами і вже на 18-й хвилині господарі відкрили рахунок. Протягом усього матчу немає притензій до воротаря ФК "Городище" Костянтина Григоренка. Досвідчений кіпер рятував як міг свою команду, але його партнери на відріз відмовлялися оборонятися. Точніше, гості намагалися й атакувати і відбирати м’яч, але нічого у них не виходило. Господарі були швидшими, креативнішими та гострішими. Як наслідок, результат - на табло.

zorya-horodyshche10-0DSC05599_1

Попри низку нових гравців, В’ячеслав Гамалій лишився одним із ключових гравців "Зорі"

У першому таймі окрім Індутного, який як завжди вдало підключався з флангу, свої голи забили Кривенко та Гопка. І вже після першого тайму "Зоря" зробила результат. З такою грою футболісти "Городища" навряд чи могли відігратися.

zorya-horodyshche10-0DSC05599_2

Всі спроби "Городища" атакувати гравці "Зорі" присікали на половині суперника

Більше того, вони повинні були зібратися, аби не пропустити більше. Проте цього не сталося. У другій половині зустрічі білозірська команда знову помчала на ворота суперника, ніби й не мала переваги у три м’ячі. Іван Александров на старті другого тайму "розходився не на жарт", протягом 10 хвилин оформивши хет-трик. 6 : 0. Під час цього побиття на "Городище" було сумно дивитися. Гості провалювалися на кожному клаптику поля, програючи протистояння за протистоянням. Якби хтось визначав статистику володіння м’ячем, то напевно у цьому компоненті білозірці переграли свого суперника з рахунком 85 на 15.

zorya-horodyshche10-0DSC05602

Євген Розка був корисним як в захисті, так і в атаці 

Після рахунку 6 : 0 Ігор Столовицький продовжив змінювати своїх футболістів. Гравці, котрі вийшли на поле не зіпсували малюнок гри, а й навпаки його покращили. Особливо варто відзначити літні підписання команди. Колишнє тріо "Шполи" Оганесов, Розка та Берун на відмінно провели цей матч. Лише воротар Юрій Хрієнко не з’явився у цьому матчі. Натомість колишні шполяни Оганесов та Берун вже у новій команді довели свій високий клас. Оганесов був справжнім лідером атак "Зорі", більшість м’ячів господарів - заслуга Антона. Євген Берун керував діями "Зорі" у захисті: жодне володіння м’ячем "Городища" не залишалося поза увагою Беруна, котрий постійно підказував своїм партнерам, як краще зайняти позицію та кого накрити.

zorya-horodyshche10-0DSC05572_1

Костянтин Григоренко попрацював на славу, адже він чи не єдиний, хто намагався врятувати свою команду від розгрому 

Проте атак у "Городища" не було. За весь матч гості спромоглися створити хібащо два напівмоменти, але і в них захист "Зорі" нівелював усі потуги своїх суперників. За трьома м’ячами від Івана Александрова слідував хет-трик від Оганесова. А завершив побиття "Городища" колишній гравець "Славутича" Євген Трандафілов, який у цьому зірковому складі "Зорі" не має місця у стартовому складі.

zorya-horodyshche10-0DSC05657

Колишній лідер атак "Шполи" - теперішній лідер атак "Зорі"

"Зоря" перемогла з рахунком 10 : 0, чим довела свій високий клас. Багато хто може говорити про новачків (колишніх шполян) "Зорі". Проте з ними білозірська команда виблискує всіма фарбами райдуги. З цими гравцями "Зоря" додала в надійності у захисті та покращила свою реалізацію в атаці.

zorya-horodyshche10-0DSC05747

Із хорошим настроєм починає "Зоря" друге коло. І як зазначив капітан команди Віктор Єрошев, якщо "Шпола-ЛНЗ-Лебедин" почне втрачати очки, то білозірська команда їх наздожене. З такою грою у цьому сумніватися не доводиться.

Віктор Єрошев, капітан "Зорі":