"Христинівка" та "Наша Ряба" готові до другого кола
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 20 серпня 2012, 16:30

nogomyach48077786849555

Друге коло чемпіонату Черкаської області з футболу стартує вже цієї суботи. Обласні команди вже "засиділися" без діла тому почали грати товариські ігри. Проте чемпіонат нарешті поновиться 25-го серпня. З цієї нагоди "Черкаський спорт" вирішив поспілкуватися з головним тренером МФК "Христинівка" Віктором Мітасовим та директора "Нашої Ряби" Леоніда Ласкавого.

mitasov23

Віктор Мітасов: "До другого кола ми готові. Місцем, яке команда посіла у першій частині чемпіонату я задоволений. Тому у другому колі намагатимемося його зберегти. У міжсезонння нашу команду залишили кілька футболістів. Головна втрата - це, безперечно, Роман Поліщук, проте ми намагалися знайти йому заміну. Звичайно, ще одного такого гравця ми не можемо знайти, тому обирали футболіста за іншими якостями. Так, на друге коло ми маємо шістьох нових гравців, це: воротар, захисник, два півзахисники та два форварди.

Залишитися у зоні призових місць нам буде складно, оскільки у нас немає якісного тренувального процесу. Протягом паузи ми провели одноденний тренувальний збір. Більшого зробити не вдалося. Перед собою ставлю завдання, зіграти достойно. Проте докладемо усіх зусиль задля того, аби залишитися в призах. Це стане можливим, якщо ми будемо серйозно ставитися до матчів, перед іграми робитимемо розбір матчів. Тоді нам все вдастся.

laskavyri48DSC08765

Леонід Ласкавий: "Перед другим колом маємо хороший настрій. Підготовка пройшла на високому рівні. Підсилили склад чотирма футболістами: двоє з Кіровограду та двоє з Черкас. Протягом паузи провели два товариських матчі. Минулого тижня обіграли ватутінське "Ретро" з рахунком 3 : 1. Та, буквально, нещодавно зіграли в нічию зі "Шполою". Під керівництвом Андрія Фощія команда регулярно тренується. Наше завдання - бути в трійці призерів. Головні конкуренти за ці місця - "Зоря" та "Ретро". Готуємося, і будемо боротися за трійку кращих.

Днями "Черкаський спорт" дізнається про готовність до другого кола в представників інших команд-учасниць чемпіонату області.