Поєдинок поколінь
Написав Administrator   
Понеділок, 20 серпня 2012, 07:56

20trgfghfhgfhgfhgjk12-08-15-ball

   На Золотоніщині грали у футбол два покоління спортсменів. Нещодавно у с. Вільхи Золотоніського району проводився день села. Незважаючи на іллівський дощ, на стадіоні відбулися змагання з футболу між командами двох поколінь, капітаном яких є Владислав Костін.

   Кубок перемоги отримала команда старшого покоління з рахунком 10:2. А після футбольного поєдинку біля клубу зібралися односельці, щоб подивитися концерт, виставку народних умільців та оглянути вироби учнів. Уже давно відомі у селі народні майстри Світлана Дорошенко, Олександр Селенієв, Аліна Смолякова, Ганна Карюк. До їхнього рівня підростають умільці школярі.

   Урочисту частину з привітальним словом відкрив сільський голова Анатолій Вернигора. На свято завітав голова районної ради Микола Собченко та виконавчий директор агрофірми "Іскра" Петро Мельничук з подарунками для клубу – новим підсилювачем звуку. Не забувають вільхівчан і сусіди з с. Коробівка: з привітанням виступила голова ветеранської організації та член виконкому Марія Видриган.

   Всі присутні висловлювали слова вдячності учасникам художньої самодіяльності за те, що вони не приховують свої таланти, а залюбки діляться ними з людьми і дарують глядачам свято. Ведучими заходу були молоді і талановиті Іра Вергут, Оля Сіряченко та Леся Сандига. Вони не тільки впевнено вели вечір, а й гарно співали. Маленька артистка Соня Гонза подарувала пісню "Червона калина". Порадував присутніх і фольклорно-етнографічному ансамблю "Вільхівчанка"! Його учасниці, незважаючи на свій похилий вік, радуються життю і популяризують серед людей українську народну пісню. Жодне свято у селі не обходиться без їхнього чудового співу. Тож сільський голова відзначив цих жінок похвальною грамотою

  У селі також не забувають старожилів та одиноких пенсіонерів. Свято відбулося і для них прямо вдома. А потурбувалась про це голова ветеранської організації Любов Гнатко.

   Усі гості свята після концерту і культурної програми могли скуштувати смачну кашу, приготовану за всіма традиціями сільськими кашоварами.

 

 

 oda.ck.ua