"Урожай" розгромив "Ретро-2". Інфі результати Першої ліги Черкаської області
Написав Стас Лопес   
Неділя, 19 серпня 2012, 20:09

 

yrojayretro1

"Урожай" - "Ретро-2" 5:0 (4:0)

Голи: Говоров (10, 12 ,37), Суходольський (44), Михайлюк (57)

   Сьогодні стартувало друге коло чемпіонату Черкаської області з футболу в Першій лізі.

«Черкаський спорт» відвідав найрезультативнішу гру в групі «Б»: «Урожай» – «Ретро-2» і готовий повідати про неї. Власне, говорити особливо нічого, це випадок фірмового розгрому і знущання над суперником. Незважаючи на те, що обидві команди розташовувалися по сусідству в турнірній таблиці, очікуваної боротьби не вийшло. Більше того, інтрига вмерла вже на 12-й хвилині гри. На цю мить «Урожай» вже вигравав з рахунком 2:0.  Після кількох холостих атак на старті першого тайму за справу взявся Віктор Говоров. Спочатку він з метрів десяти розстріляв ворота суперника, а після цього, скориставшись классною передачею з правого флангу, відправив снаряд у ціль фактично з лінії воріт. Загалом в цьому матчі захист «Ретро-2», який дещо оновився в міжсезоння, нагадував діряве відро, через нього з гуркотом пролітали фактично всі атаки господарів. Насправді такої солодкої долі в цій грі не очікували навіть самі «урожаївці», які в першому колі привезли з Ватутіно лише одне очко.

 

 

«Чесно кажучи, ми не очікували такої легкої прогулянки. Сьогодні нам вдавалося фактично все, адже суперник нам давав все, нам необхідне. Зрозуміло, що проти команди, яка «стоїть», грати доволі легко і сьогодні ми спромоглися показати відсотків 70 своїх можливостей. Розчарувала хіба що реалізація», – зауважив головний тренер «Урожаю» – Олег Дякун.

 

   Наприкінці першого тайму команді з Корсуня годі було й скаржитися на реалізацію, на 44-й хвилині матчу проти дійсно «стоячого» суперника з Ватутіно рахунок був вже 4:0. Свій гол десь з одинадцятиметрової позначки, але в ігровому епізоді, забив Янош Суходольський, а трохи раніше хет-трик в цьому матчі святкував Говоров.

retro387576740

Приголомшене "Ретро-2"

   На старті другому тайму здалося, що бенкет «урожаївців» продовжувався. На 57-й хвилині гри свій гол забив Олександр Михайлюк. А вже після цього настав період невикористаних моментів. Розбазарювали свої епізоди переважно господарі. Кілька разів вони не використали вихід сам-на-сам, а в одному епізоді м’яч вже котився в порожні ворота, гол не зарахували лише через те, що на лінії воріт його торкнувся гравець, який був у офсайді. У морально надломленого «Ретро-2» був лише один гольовий момент. Наприкінці гри його нівелював своїми вдалими діями голкіпер господарів.

 

Ерік Асцатуров, тренер ФК «Ретро-2»: «В останній раз ми програвали сім турів тому. Треба інколи відчувати, що таке поразка. Ми трагедії не робимо, в нас молода команда, яка дещо оновилася перед другим колом, і зараз відбувається лише награвання складу. Думаю, головною причиною нашої невдалої гри стали два швидкі м’ячі, які ми пропустили на початку матчу».

 

retro27846657856987

 

Група "А"

 

12 ТУР 19 серпня (неділя)

"Енергія" - ФК " Канів" 1:1 

ВК "СК Пальміра" - "Артанія" 1:6

"Дніпро" - ФК "Інтернаціонал" 2:0

"Олімп" - ФК "Чигирин" 1:0

ФК " Росава" - ФК "Драбів" +-  («Драбів» знявся)

ФК "Колос"  - вихідна

 

Група "Б"

12 ТУР 19 серпня (неділя)

"Садівник" - ФК "Жашків" 1:2

"УТК-Ятрань" - ФК "Явір"  2:0

"Колос" - "Маньківка" 1:1

"Урожай" - ФК "Ретро-2" 5:0

ФК "Звенигородка" - "Спартак"0:0

ФК "Тальне" - вихідна

 

Деталі матчу "Урожай" - "Ретро-2" згодом