Ігор Балковий: «Ви хочете дізнатися, скільки ми заплатили футболістам?.. Я цього не скажу»
Написав Стас Лопес   
Понеділок, 23 липня 2012, 16:22

stolovickykolisnk15658

   Ситуація з переходом чотирьох футболістів основи «Шполи-ЛНЗ-Лебедин» в стан їхнього головного суперника по чемпіонату – «Зорі» – серйозно збентежила всіх тих, хто слідкує за обласним чемпіонатом з футболу. «Черкаський спорт» вирішив поцікавитися в обох президентів клубів про всі навколоколуарні обставини цих переходів. За неофіційною інформацією, футболісти за зміну клубних кольорів отримали від 5 до 7 тисяч доларів, щоправда, про цифри президенти не говорять, а Ігор Балковий, взагалі, зазначив, що квартету футболістів треба ще закріпитися в команді.

 

poltavetsIMG_3846Андрій Полтавець, президент БК "Шпола-ЛНЗ-Лебедин":   Для нас нічого страшного в цьому переході немає, хлопці шукають собі кращі умови, час покаже, чи вони зробили правильне рішення. Неприємно лише те, що хлопці вже чотири дні тому підписали угоди із «Зорею», а мені сказали лише вчора. Зрештою, «Зоря» також не зробила нічого забороненого нормами регламенту. Щодо суто людських моментів, то це важко сприйняти, десь є відчуття обману. Але, не зважаючи на це, вважаю, що ці обставини нас лише згуртують. Відрив у дев’ять очок в нас ніхто не відбирав, тому, думаю, ми відстоїмо чемпіонський титул.

 

   Щодо тих грошей, які хлопцям запропонувала «Зоря», впевнений, що вони неадекватні для аматорського футболу, теоретично ми могли б їх також запропонувати, але краще їх спрямувати на інші цілі.

Ми також не сидітимемо, склавши руки. Перейшли гравці, які були стержнем команди на кожній позиції. Отож, зараз нам доведеться попрацювати селекційно, зараз ведемо перемовини з деякими футболістами з Черкаської області та легіонерами. Я на сто відсотків впевнений, що ми знайдемо гідну заміну".

 

Ігор Балковий, президент ФК «Зоря»: «Насправді остаточного рішення по чотирьом гравцям «Шполи» ще не прийнято. В нас попереду збори і від них залежатиме, хто потрапить у склад команди на наступну частину сезону, а хто – ні. Насправді ми не мали на меті ослабити суперника, ми готуємося виступати в Кубку України серед аматорів, тому підсилюємо свій склад.

Ви хочете дізнатися скільки ми заплатили футболістам?.. Я цього не скажу, бо цього ніхто не знає. Факт ще не здійснений, адже вони поки що не потрапили в заявку команди».