До дня народження ФК «Ретро» отримав запрошення на участь у дитячому турнірі в Бельгії
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Понеділок, 07 жовтня 2019, 08:28

1402 Ретро

5 жовтня 2019 рокуу футбольного клубу «Ретро», який 18 років успішно представляв Черкащину у міжнародних і всеукраїнських змаганнях, був черговий день народження

Напередодні свята в ФК «Ретро» стало відомо, що клуб представлятиме Україну у масштабному дитячому футбольному міжнародному турнірі

Турнір відбудеться 30-31 травня 2020-го року у столиці Бельгії Брюсселі серед команд, складених з гравців 12-13 років.

Сьогодні Бельгія лідирує у світовому рейтингу ФІФА, і не тільки завдяки успішним виступам національної збірної. Ця країна дивиться у футбольне майбутнє і подібні турніри – яскраве тому свідчення.

Проект, що охопить 24 команди з 12 країн (360 юних учасників) буде реалізовано 30 і 31 травня. Учасниками турніру стануть команди з Алжиру, Німеччини, Іспанії, Франції, Італії, Люксембургу, Мадагаскару, Марокко, Вельсу, Нідерландів, України і країни-господарки Бельгії. 30 – 31 травня на якісних полях у Брюсселі відбудуться 92 матчі. Організовує турнір – футбольний клуб Royale Entente Acren Lessines.

Футбольний клуб «Ретро» прийняв пропозицію взяти участь у цьому представницькому міжнародному турнірі. З цієї нагоди найближчим часом буде оголошено перегляд дітей 2007-2008 років народження, аби посилити команду, створити своєрідну збірну найсильніших гравців цієї вікової групи. Відбудеться перегляд у Києві.

Свої думки і побажання можна залишати в обговореннях під публікацією на офіційному сайті ФК «Ретро». Також у планах президента ФК «Ретро» Петра Ніколенка запропонувати дитячим тренерам з різних регіонів України долучитися до поїздки, аби отримати нову інформацію, нові знання, новий досвід. Україна, і зокрема ФК «Ретро», теж дивиться у футбольне майбутнє.

Джерело: сайт ФК «Ретро»