ФК «Златокрай-2017» дома не мав проблем з ФК «Родень»
Субота, 05 жовтня 2019, 20:38

1 DSC 0335

Чемпіонат Черкаської області з футболу. Вища ліга. 15 тур. «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) - «Родень» (Канів) - 5:0

Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга. 15 тур. 05.10.2019

«Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) - «Родень» (Канів) - 5:0 (3:0)

Арбітр:Коливай О. (Сміла)

Асистенти арбітра: Погорілий М. (Камянка), Білорус М. (Черкаси)

Делегат-інспектор:Чорний О.І. (Черкаси)

ФК «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н.): О. Манжела (Д.Кондрунін, 46), О. Котелюх, Д. Скороходов, О. Коркішко, М.Безгуба, Є. Гуд Є.(В.Блонський, 46), О. Лобов (В.Гонщик,46), В.Гамалій, М.Сутула (М.Дровольський , 87), П. Кіт (О.Аргєєв, 46), В. Зоря (В.Панченко, 46).

Почесні президенти: Лісовий О.А., Саранча В.П.: президент: С.Макаренко, головний тренер: М.Безгуба.

Голи: Зоря (2 хв.,), Сутула (8 хв.), Сутула (15 хв.), Коркішко (50 хв.), Скороходов (68 хв.)

З урахуванням гіркого досвіду недооцінки суперника на домашній арені, золотоніські футболісти активно почали гру і вже на 2 хвилині зустрічі повели у рахунку. Перший гол з пенальті забив Зоря, за порушення правил саме на ньому. Після цього хтось із канівських гравців крикнув «Забули» і повів партнерів по команді на штурм золотоніських воріт. Гості протягом 3 хвилин плели атаки біля штрафної «Златокраю-2017», але справу до прицільного завершального не довели.

2 DSC 0326 

Златокраївці стримавши бажання опонентів зрівняти рахунок у грі, організували класичну атаку. яку почав Гамалій вивіреним пасом на на Павла Кота, який зряче зробив навіс повітрям на Сутулу, який головою переправив шкіряну кулю у ворота «Роденя» - 2:0. Через кілька хвилин господарі поля мали відмінний шанс збільшувати рахунок у грі, але Гуду не вистачило кількох сантиметрів, щоб скористатися фланговим пасом від Олега Коркішка.

3DSC 0337

Проте на 15 хвилині поєдинку золотонісцям все таки вдається забити черговий му ворота гостей: після пасу від Зорі, Максим Сутула збільшує перевагу своєї команди до трьох голів.

Пропустивши третій мяч у свої ворота, канівчани дещо знітилися і далі віддали перевагу захисним діям. Відповідно у господарів поля зявилися шанси збільшувати перевагу у рахунку. Але вийшло так, що златокраївці почали досить ретельно готувати багатоходові атаки, що позначилося на їхній швидкісній реалізації. Тим не менш у господарів поля зявилися безліч гольових моментів, але до завершення першого тайму їм так і не вдалося бульше забити мяч у ворота опонентів.

4 DSC 0327

Після перерви у складі господарів поля відбулися значні зміни у складі. Проте мяч у ворота гостей на 50 хвилині. після багатоходової стрімкої атаки забив гравець із стартового складу – Олег Коркішко – 4:0. Далі у був ігровий відрізок протягом якого Денис Скороходов, що відзначив на днях своє 37-річчя, не зумів тричі реалізувати поспіль гольові моменти. Та все ж на 68 хвилині зустрічі Скороходову вдалося забити свій гол у цій зустрічі.

5 DSC 0339

 

Отримавши комфортну перевагу у рахунку, «Златокрай-2017» дещо зменшив швидкості і став грати більше раціональніше. При всій повазі до команди з Канева, їм не вдалося, хоча б наприкінці зустрічі, змусити господарів зустрічі понервувати.

Наприкінці гри почав падати дощ, який не сприяв активності гравців обох команд.

У підсумку «Златокрай-2017» здобу перемогу перед завершальною серією ігор чемпіонату, де має вирішитися доля чемпіонства у вищій лізі.

 

6 DSC 0341