ФК «Минай» впевнено переграє «Черкащину»
Неділя, 29 вересня 2019, 18:46

2909 274979

Футбол. Чемпіонат України. Перша ліга. Футбол. Чемпіонат України. I ліга. Матч 11 туру. 29 вересня 2019 року

 

Минай - Черкащина 3:1 (1:1)

Голи: Кіча (11); Кошелюк (56 авт); Кополовець (77) - Медведь (21)

Минай: Попович, Маткобожик, Сантос, Жичиков, Стасюк, Гавриленко (Нурієв 46), Карноза (Шпак 46), Микуляк (Вагін 77), Кіча (Кополовець 67), Пиняшко, Гегедош (Маїк 56).

Черкащина: Марченко, Чорний, Бурлін, Цибульник, Кошелюк, Медведь, Сторчоус, Тищенко (Малєй 78), Бойко, Авер'янов (Погранічний 62), Зеленевич (Фаюк 77).

Попередження: Гавриленко

Дебют зустрічі залишився за господарями, які закрили суперника на його половині і створили достатньо моментів для того щоб відкрити рахунок. Василь Пиняшко двічі опинявся на ударній позиції, але кожен раз відправляв м'яч у небеса. Зрештою, Роберт Гегедош проник в штрафний майданчик лівим флангом і навісив на дальню штангу, де Антон Кіча замкнув, забивши свій перший гол за "Минай". Зрівняти рахунок гостям вдалося чи не з першого свого моменту. Після подачі кутового партнер скинув м'яч на Медведя і той прошив воротаря ударом з близької відстані.

У другому таймі господарі використали дві заміни і посилили тиск. Роберт Гегедош разом з Анатолієм Нурієвим були найбільш активними, але гол прийшов з правого флангу, де швидкість показав Кіча. Антон прострілив на дальню штангу, а там Кошелюк не розібрався в епізоді і зрізав м'яч у власні ворота. Довго "Черкащина" відходила від шоку і перший удар завдав Тимур Погранічний через хвилин десять. Однак і тиск господарів не слабшав, "Минай" явно не хотів повторювати помилок першого тайму, тому прагнув забити третій гол. Маїку це зробити вдалося, але арбітр зафіксував положення поза грою. Правда не вплинули і судді в епізоді коли Михайло Кополовець поклав на газон воротаря і закотив круглого в сітку. Це остаточно заспокоїло гру і дозволило господарям довести справу до закономірного успіху.

Джерело: ua-football.com