Кам’янcький «Олімп» вдома перемагає «Нашу Рябу»
Неділя, 29 вересня 2019, 09:15

2909 Олімп n

Чемпіонат Черкаської обл. Вища ліга. 14 тур. «Олімп» (Кам’янка) – «Наша Ряба» (Катеринопіль) -3:0 (2:0)

«Олімп» (Кам’янка) – «Наша Ряба» (Катеринопіль) -3:0 (2:0)

28 вересня. Кам’янка. Стадіон «Авангард»

«Олімп»: Іщенко (Мудрицький ’83), Гарнага, Грищук, Петько, Козубенко, Клименко, Бабенко (Зоря ’75), Бабій, Глущенко (Степанов ‘69), Підвисіцький, Оганесов.

«Наша Ряба»: Димид, Лотоцький, Євтушевський, Пужанівський (Піддячий ‘77), Плахотін, Погрібний, Васільєв, Білоус Веніамін, Білоус Владислав, Божко (Ісаєнко ‘77), Кобець.

Голи: Бабій ‘12, Підвисіцький ’35, Оганесов ‘74.

В черговому домашньому матчі кам’янчани приймали непоступливого новачка вищої ліги – катеринопільську команду «Наша ряба». Недивлячись на рахунок гра вийшла непростою. Вже на 8-й хвилині Веніамін Білоус повинен був свою команду виводити вперед, але м’яч пролетів в лічиних сантиметрах від правої стійки. За чотири хвилини спрацьовує правило «незабиваєш ти, забивають тобі», на 12-й хвилині Оганесов з лівого флангу подає на дальній кут воротарської, Підвисіцький головою пробиває в дальній кут воріт, але Бабій майже з лінії вбиває м’яч у ворота -1:0. В наступні двадцять хвилин гості повністю перегравали кам’янчан, мали нагоди відзначитися Васільєв та Веніамін Білоус, але м’яч пролетів повз ворота, Кобець пробивав метрів з 12-ти, але заваді став сейв Іщенка. Витримавши натиск гостей, кам’янчани почали створювати моменти, Оганесов небезпечно пробивав на 33-й хвилині, але невистачило кількох сантиметрів. А на 35-й хвилині Іщенко вибиває м’яч на лівий фланг, Оганесов обігравши захисника входить в штрафний майданчик, вивірена передача низом на дальню стійку на самотнього Підвисіцького, Віталій розстрілює ворота з декількох метрів -2:0. Ще за дві хвилини небезпечно пробиває Підвисіцький, Димид не без проблем переводить круглого на кутовий. Минає ще хвилина Підвисіцький метрів з семи пробиває в поперечку. На останніх секундах тайму більш активними знову були гості, двічі небезпечно пробивав Погрібний, але забракло влучності.

Другий тайм потужніше розпочали господарі, на 49-й хвилині Підвисіцький пробиває з правого кута воротарського майданчика, але Євтушевський рятує свою команду, вибивши м’яч з лінії воріт. За дві хвилини Бабій міг забити, але сейв Димида рятує команду господарів. На 57-й хвилині вже кам’янчан рятує поперечка після удару Пужанівського метрів з тридцяти. 74-й хвилина, Оганесов завдяки індивідуальній майстерності обігрує двох захисників та забиває гол ударом з лінії воротарського майданчика -3:0. Кінець матчу олімпійці провели в атаках, небезпечно пробивали Зоря, Бабій та Оганесов, але не вистачило майстерності.

В результаті перемога кам’янчан та хороший настрій перед наступним матчем з лідером чемпіонату – «Базисом».

Джерело: сторінка ФК «Олімп» у Фейсбуці