Драбівський «Альтаїр» набирає обертів
Субота, 28 вересня 2019, 22:55

drabiv280919 01

Чемпіонат Черкаської обл. 14 тур. «Альтаїр» Драбів – «Росава» Степанці 3:0 (2:0)

 

«Альтаїр» Драбів – «Росава» Степанці 3:0 (2:0)

28 вересня 2019 р. Чемпіонат Черкаської обл. 14 тур. Драбів. Стадіон «Колос».

Арбітри: М.Погорілийамянка), В.Шланчак (Городище), М.Єременко (Чигирин).

Делегат-інспектор: В.Смаглій (Черкаси).

«Альтаїр»: Я.Магльований (Д.Маценко, 90), О.Гопка (В.Аджубей, 74), Ю.Дмитренко, В.Олефір, В.Вдовика, Д.Ширай (Я.Миць, 87), С.Біда (Д.Черниш,79), Д.Бреус, О.Бичков (В.Александров, 86), А.Охременко (В.Даниленко, 56) А.Манасян (Д.Сухорук, 84). Тренер: Р.Поліщук.

«Росава»: О.Сорокін, В.Пархоменко, І.Никитенко (А.Матвієнко, 39), М.Осика, В.Валашенко (В.Матяш, 46), О.Болюк (І.Франчук, 70), О.Конюша (В.Франчук, 65), М.Головко, В.Бовшик, Р.Мірошніков, О.Панічев. Запасний: Н.Соколовський. Тренер: Д.Чорноіван.

Голи: А.Манасян (4, 26), В.Вдовика (87).

Вилучення: В.Пархоменко (повторне попередження, 71).

 

drabiv280919  02

 

У Драбів повернулася тепла осіння погода, глядачі потягнулися на оновлену арену стадіону, а місцева команда своєю переконливою перемогою зігріла душу і вселила впевненість в серця своїх відданих вболівальників.

Господарі поля активно розпочали звітний поєдинок. В одній із перших атак Денис Бреус з лінії карного майданчика пробив повз дальню стійку воріт приїжджої команди. Ставка драбівчан на швидкий гол спрацювала вже на 4 хвилині, коли Арсен Манасян результативно замкнув простріл від Артема Охременка.

 

drabiv280919 06

 

Згодом Охременко продавив на «дузі» захисника гостей Іллю Никитенка, але на ударній позиції не зміг як слід обробити шкіряну кулю.

Канівчани відповіли дальнім обвідним ударом Максима Головка, з яким вправно впорався голкіпер «Альтаїру» Ярослав Магльований.

В середині першого тайму драбівчани подвоїли рахунок у грі: Олександр Бичков прострелив вздовж воріт «Росави» – Олексій Сорокін в кидку перервав політ м’яча, проте нестримний Арсен Манасян був переконливим на добиванні – 2:0.

 

drabiv280919 03

Другий гол Арсена Манасяна

 

На 35-й хвилині повинен був закривати матч Бичков: Олександр, отримавши прихований пас від Артема Охременка, із району 11-метрової позначки пробив мимо цілі.

Перед відпочинком Олексій Конюша потужним ударом із 30-метрів зі стандарту перевірив реакцію Ярослава Магльованого.

Другий тайм розпочався із небезпечного моменту біля воріт степанчан – Сергій Біда в боротьбі із захисником в падінні пробив трохи зависоко. Далі капітан «Альтаїра» Юрій Дмитренко зі штрафного удару перевірив на міцність поперечину «Росави».

 

drabiv280919 04

 

drabiv280919 05

 

Гості не збиралися відсиджуватися у захисті – настирливий Ренат Мірошніков не давав розслаблятися захисній ланці драбівчан.

В середині другого тайму Денис Бреус протягом однієї хвилини завдавав два класних обвідних удари. У першому випадку канівчан, витягнувшись у «струнку», врятував голкіпер Олексій Сорокін, а в другому на заваді стала все таж поперечина.

Кінцівку матчу «Росава» провела у чисельній меншості – за повторне попередження поле достроково залишив Віктор Пархоменко.

 

drabiv280919  07

 

Гарний шанс оформити хет-трик у звітному поєдинку мав Арсен Манасян, втім нападник господарів, хитнувши двох захисників, у ближньому бою не зміг переграти голкіпера.

Гол, який вже давно впевнено і безповоротно назрівав відбувся за три хвилини до завершення основного часу гри. Денис Бреус продерся вздовж лицьової лінії, а Вячеслав Вдовика більярдним ударом увігнав шкіряну кулю в дальній кут воріт – 3:0.

У компенсований час Бреус вкотре змусив продемонструвати воротарську майстерність Сорокіна.

 

drabiv280919 08

У підсумку впевнена перемога «Альтаїра», який у гарному настрої йде на двотижневий відпочинок (у наступному 15-му турі – драбівчани отримають технічну перемогу над МСК «Дніпро», який достроково припинив участь у обласному чемпіонаті).