Футбол 8х8. Чемпіонат Черкас. «Черкаські козаки» - МСК «Дніпро» (Черкаси) - 1:3 (1:0)
Четвер, 22 серпня 2019, 09:00

1-DSC 0688

21 серпня. 2 тур, II коло. Футбольне поле 60 м х 40 м на «Центральному стадіоні»

«Черкаські козаки» - МСК «Дніпро» (Черкаси) - 1:3 (1:0)

Голи: Сидоренко – Кулініч, Черненко, Сухецький

Так склалися обставини, що дніпряни у разі перемоги отримували шанс поборотися саме з «Черкаськими козаками» за срібний комплект нагород.

Початок гри вийшов рівним, де кожна з команд особливо не ризикувала. В один з моментів молоді футболісти «Дніпра» втратили концентрацію, чим миттєво скористався Сидоренко, відкривши рахунок у зустрічі – 1:0. Згодом у дніпрян Заіменко протягом 30 секунд двічі мав шанс зрівнювати рахунок, але у першому випадку голкіпер парирував удар, а у іншому Пустовіт заблокував політ м’яча.

2 DSC 0694

 

У середині тайму протягом 3-4 хвилин команди більше часу з мяче проводили у центральній частині поля. «Розрядив» ситуацію удар захисника гостей зустрічі Молчана – шкіряна куля від рикошету вилітає на кутовий, розіграш якого проходить без загострення. Поступово гра з рівної боротьби переходить під контроль «Дніпра». «Черкаські козаки» стримують натиск суперника і відповідає гострими контратаками. За 5 хвилин до перерви Краснюк у дніпрян при виході сам н сам з воротарем влучив у стійку воріт.

Друга частина гри почалася з атак «Черкаських козаків», які бажали збільшити перевагу у рахунку. Проте прицільний удар Кулініча (1:1) змусив господарів зустрічі звернути увагу на оборону свої воріт. Але ніхто і ніщо не змогли врятувати «Козаків» від влучного удару у виконанні наймолодшого учасника матчу 15 річного Черненка – 1:2.

3 DSC 0702

 

Далі у поєдинку був «зірковий» час голкіпера «Дніпра» Баккі Андреа. Після того як у ворота «Черкаських козаків» влетів другий мяч, команда вдалася до масованих атакувальних дій і створила достатню кількість моментів, щоб і зрівнювати рахунок і виходити вперед. Проте воротар дніпрян зіграв наднадійно.

Вдаючись до штурму воріт, «Козаки» послабили увагу у своїй захисній ланці, чим неодноразово могли скористатися опоненти, але молоді гравці «Дніпра» цим скористатися не змогли. Лише наприкінці гри найдосвідченіший гравець у складі дніпрян – 21-річний Геннадій Сухецький зумів впіймати суперника на контратаці і поставити крапку у грі – 1:3.

4 DSC 0711

 

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»