Чемпіонат Черкас з футболу 8х8. Звіти про матчі 1 туру II кола (14.08.2019)
Четвер, 15 серпня 2019, 10:32

1 DSC 0515

Усі зустрічі туру пройшли у бойовій і безкомпромісній боротьбі

«Черкаські Козаки» (Черкаси) - «Патріот» (Сміла) – 1:0 (0:0)

Голи: Гуляш

У перші хвилини зустрічі мячем команди володіли порівну, але при цьому «Патріот» мав дві нагоди відкривати рахунок у грі. Згодом команді із Сміли вдалося забити гол, але арбітр відмінив взяття воріт черкащан, зафіксувавши гру рукою у гравця «Патріота». Через деякий проміжок часу воротар «Черкаських Козаків» парирує складний удар по воротах у виконанні Онученка.

Поступово матч перейшов до пропорційного обміну гострими атаками. Проте жодна з небезпечних атак не мала логічного завершення – мяч або летів повз ворота, або команди виручала надійна гра голкіперів. А одного разу мяч після удару гравця «Черкаських Козаків» влучив у стійку воріт.

11 DSC 0569

 

На 27 хвилині гри спочатку Панасенко А. («Черкаські Козаки») втратив шанс відкривати рахунок у зустрічі, а через хвилину Онученко із Сміли відповів тим же.

На старті другого тайму мяч після удару Сидоренка влучає у стійку воріт смілян. А на 35 хвилині гри шкіряна куля все таки влітає у сітку воріт «Патріота» - влучним попаданням відзначився Гуляш – 1:0.

12 DSC 0571

 

Після пропущеного мяча, гра у смілянської команди якось втратила стрункість – гравці почали помилятися у простих ситуаціях. Але при цьому на полі спостерігалася рівна гра і віддати перевагу одному з учасників зустрічі було складно. «Патріот», маючи у запасі більше гравців, ніж в опонентів, робить часті заміни, підтримуючи високий темп зустрічі. Гравцям «Черкаських Козаків» вдається підтримувати високий темп. На 50 хвилині черкащани, після удару Панасенка А., мали збільшувати перевагу, але гостей «підстрахувала» поперечка воріт.

13 DSC 0585

Кінцівка зустрічі пройшла при масованих атаках «Патріота». За кілька хвилин до фінального свистка смілянин Видиш на долю секунди не встиг першим до мяча ніж воротар, а так мав шанс зрівнювати рахунок у грі. У підсумку «Черкаські Козаки» виграли битву за шість турнірних очок.

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

 

 

 

 

«Карбон» (Черкаси) - МСК «Дніпро» (Черкаси) - 4:3 (1:2) 

Голи: Матвієнко, Поліщук (2), Біда - Загоруйко, Краснюк, Шевченко 

Гру команди почали активно із застосуванням пресингу. Протягом стартових п’яти хвилин між командами точилася тактична боротьба, при якій ніхто не поспішав особливо ризикувати. Та все ж наполегливішими у пошуку шляхів до воріт суперника виявилися дніпряни і на 6 хвилині гри Кіріл Загоруйко холоднокровно загнав шкіряну кулю у кут воріт Ярослава Магльованого – 0:1. 

Відповідь карбонівців була гостра і після удару Сергія Біди м’яч влучив у стійку воріт гостей. Через хвилину Артем Кулініч ледь не скористався неузгодженістю «Карбона» у захисті – гравцю «Дніпра» вдалося зробити удар, проте м’яч влучив у стійку воріт.

2 DSC 0522

 

 

На 10 хвилині гри шкіряна куля знову влітає у ворота карбонівців – розмашисту атаку «Дніпра» прицільним ударом завершив Назар Краснюк – 0:2.

Очікувано господарі матчі організували масований штурм воріт суперника і в одній з атак вони були близькими до успіху, але голкіпер дніпрян зумів парирувати складний удар. А на 25 хвилині гри «Карбону» вдається скоротити відставання у рахунку – удар Юрія Дмитренка воротар гостей парирував, але на добиванні успішно грає Антон Матвієнко 1:2. Майже відразу дніпряни відповіли гострою атакою, але вона завершилася без забитого гола.

3 DSC 0543

 

На старті другої частини зустрічі Роман Поліщук продемонстрував, що ще має порох у порохівницях - з інтервалом у 30 секунд досвідчений футболіст в основному за рахунок індивідуальних дій забиває два голи і виводить свою команду вперед – 3:2. Така зміна рахунку дещо негативно вплинула на гру «Дніпра», але хлопці рук не опустили і згодом провели якісну швидкісну атаку, яку після пасу Кіріла Загоруйка влучним попаданням завершив Ілля Шевченко – 3:3. «Карбон», на відміну від першого тайму, грає більш виваженіше і своєю грою складає труднощі для опонентів.

4 DSC 0548

 

 

Доля зустрічі визначилася у завершальній десятихвилинці гри – Сергій Біда проявив індивідуальну майстерність, свій слаломний прохід завершив влучним ударом – 4:3. До завершання гри залишалося достатньо часу, щоб можна було змінити рахунок, але він таким і залишився.

 

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»