Прев’ю четвертого туру чемпіонату області
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 24 травня 2012, 10:17

shpol-zoryabytvatytaniv054906

Ще один мегаматч чекає на нас цієї суботи. «Зоря» – «Шпола-ЛНЗ-Лебедин», реванш може відбудеться так скоро. Окрім цього протистояння, у рамках четвертого туру пройдуть також цікаві матчі.

4turpreiewDSC00044 

МФК «Христинівка» – «Ураган»

Три матчі – одне очко, далеко не найкращий показник для команди з чемпіонськими амбіціями. На старті чемпіонату «Христинівка» вже вдосталь навтрачала очок і, як наслідок, неабияк відстала від усіх команд. Нині «Христинівка» посідає передостанню сходинку у турнірній таблиці. Звичайно, з цього місця потрібно якось «вибиратися». Хорошим шансом для цього може стати домашній матч проти «Урагану».

Щоправда, кривоносівська команда не дарма йде вище у «турнірці». Гравці «Урагану» грають у відкритий та атакувальний футбол, тому так просто здаватися не будуть. У першому турі «Ураган» грав цілком на рівних із «Ретро», після чого переміг «Авангард». Команда з Кривоносівки оперує непоганим складом. В «Урагані» добре прослідковується баланс між молодими та досвідченими гравцями. У будь-якому «Христинівці» буде не так просто. Але муніципали гратимуть у себе вдома і перевага буде на їхньому боці.

4turpreiewsss.jpg_effected

 

 

ФК «Зоря» – ФК «Шпола-ЛНЗ-Лебедин»

Що можна сказати про ці дві команди. За останній час про них було багато написано на нашому сайті. Команди добре відомі. Склади колективів лишаються не змінними. Гра обох команд гідна одна одної. За тиждень змінилося одне – володарем Кубка області стала білозірська «Зоря». Це вселить впевненість у футболістів «Зорі», у них вже не буде мандражу «Шполи». Поразка у фіналі Кубка «вдарить» по шполянам, які можуть дещо втратити впевненість у собі. Матч у Білозір’ї вже певним чином розставить команди по місцям. Після цього матчу один із суперників упродовж чемпіонату матиме статус лідера, інший буде наздоганяти. Цікаве протистояння, як-то кажуть за шість очок.

 

ФК «Уманьферммаш» – ФК «Авангард»

Лідер першості проти аутсайдера. Команди-антиподи зустрінуться між собою. «Уманьферммаш» після стартової нічиєї з «БЗК» лише перемагає. У двох матчах команда з Умані забила 10 м’ячів, що поки є найкращим показником у турнірі. «Авангард» за два тури очками не «розжився», але монастирищенські футболісти будуть «чіплятися» і «битися» за ці очки у кожному матчі. Однак після того як «Ферммаш» «розніс» «Городище» з рахунком 8 : 1, мало віриться у перемогу «Авангарду». До того ж уманська команда гратиме дома. Інтрига у цій грі не очікується.

 

4turpreiewDSC09667«Наша Ряба» – ФК «Ретро»

Ще один цікавий матч у турі. Гра у Катеринополі має порадувати вболівальників цікавим протистоянням. Якщо б не прикра поразка у минулому турі від «Городища», «Наша Ряба» ділила б першу сходинку разом з «Уманьферммашем», але цього не сталося. «Ряба» у своєму активі має чотири очки, що на одне більше ніж у «Ретро». Але перевага в один пункт на цій стадії змагань ще нічого не означає. Обидві команди зараз посідають не ті місця, на які вони розраховували перед початком чемпіонату. «Ретро» взагалі зазнало двох поразок поспіль, від «Зорі» та «Уманьферммашу», тому ватутінцям потрібно реабілітовуватися за такий показник. З серії поразок «Ретро» вже вийшло, перемігши в Аматорській лізі «Легіон». Цей успіх повинен вселити впевненість у футболістів «Ретро». Але переграти «Нашу Рябу» на її полі ватутінцям буде вкрай складно. Відомо, як сильно «Ряба» грає вдома. Важко комусь віддати перевагу, адже кожен тур чемпіонату приносить все нові несподіванки.

 

ФК «Спартак-БЗК» – ФК «Городище»

Непоступливий «Спартак-БЗК» проти також непоступливого «Городища». Цікавий матч середняків очікує вболівальників у Золотоноші. Господарі поля запам’яталися як міцний середняк, який може переграти будь-яку команду. До того ж, своє поле дає ще більше сил футболістам «БЗК». «Городище» є також більш домашньою командою, тому на виїзді проти спартаківців їм буде складно. У попередньому турі обидві команди перемагали сильних суперників, тому і «Спартак» і «Городище» перебувають на підйому. Тому у цьому матчі на перший вийде фактор поля.

Матчі четвертого туру розпочнуться о 16-й годині.