«Олімп» впевнено перемагає канівчан!
Неділя, 23 червня 2019, 14:47

65069601 2213347075662848 1472064104712634368 n

«Олімп» (Кам'янка) – «Родень» (Канів) 4:0 (1:0). 8 тур. Чемпіонат Черкаської області. Кам’янка, 200 глядачів.

 

22.06.2019 р., 8-й тур, Кам’янка, 200 глядачів.

Голи: Клименко (41), Оганесов (47), Степанов (59), Підвисіцький (63).

«Олімп»: Мудріцький, Гарнага, Грищук, Кривенко Ю., Дєєв, Лобода, Клименко, Левенець, Лушпіган, Оганесов, Підвисіцький. На заміну виходили: Зоря, Степанов, Нор.

«Родень»: Рогікава, Плугар, Зубко, Лизогуб, Кутовий, Семенченко, Баранов, Секрет, Штих, Магула, Степанов. На заміну виходили: Волошенко, Приймич, Дмитренко, Басистий, Дяченко


В 8-му турі кам’янчани приймали дебютанта вищої ліги – ФК «Родень» з м.Канів. Серйозних проблем із досягненням позитивного результату у олімпійців не виникло, повне домінування на протязі всього поєдинку, красиві комбінації та безліч гольових моментів. На 18-й хвилині Лобода пасом врозріз виводив Оганесова на побачення з кіпером, Вадим Лизогуб руками притримав Антона, арбітр справедливо призначає пенальті. Оганесов пробиває у лівий нижній кут воріт, Рогікава в карколомному стрибку парирує удар. Кам’янчани не знітилися і продовжили тиснути на ворота суперника. 25-а хвилина – Оганесов виходить сам на сам, удар, Рогікава відбиває м’яч. 32-а хвилина – Гарнага виконує навіс зі штрафного з правого флангу, Грищук пробиває поруч зі стійкою.

36-а хвилина – Гарнага заробляє право на штрафний удар перед штрафним майданчиком, до м’яча підходить Оганесов, удар, поперечка на боці гостей. 41-а хвилина – Гарнага подає у штрафну, удар Клименко головою, Рогікава кінчиками пальців дістає м’яч, але круглий підступно котиться у ворота – 1:0. За дві хвилини Лобода повинен був подвоювати рахунок, але не зміг влучити в пусті ворота метрів з десяти. На останніх секундах тайму небезпечно пробивали Підвисіцький (сейв кіпера) та Оганесов (над поперечкою).

Другий тайм розпочався зі швидкого забитого голу, Оганесов забиває черговий м’яч та виходить на першу сходинку в перегонах бомбардирів. За декілька хвилин Підвисіцький тікає від захисників та пробиває з лінії штрафної, м’яч летить над поперечкою. На 59-й хвилині Степанов потужно пробиває в лівий нижній кут воріт, із-за меж штрафного майданчика, Рогікава безсилий – 3:0. На 63-й хвилині Підвисіцький пройшов з кута штрафного майданчика трьох захисників і кіпера, та забиває м’яч у ворота – 4:0. В останню десятихвилинку мали нагоду відзначитися Лушпіган – вихід сам на сам, удар поруч зі стійкою, Оганесов – пробивав головою, голкіпер переводить м’яч на кутовий, Нор замикав простріл Лободи, кіпер ловить круглого. Наприкінці другого тайму гості могли забити гол престижу, Магула чудовим фінтом прокинув Дєєва та вийшов сам на сам, удар, сейв Ярослава Мудріцького.

Друга поспіль беззаперечна перемога «Олімпа», маємо сподівання на продовження в наступному турі із ФК «Авангард» (Монастирище).

 

ФК «Олімп»