«Олімп» програє на останніх секундах гри
Неділя, 09 червня 2019, 11:05

62481371 2203257996671756 2997735508722843648 n

Чемпіонат області. «Олімп» (Кам’янка) – «Базис» (Кочубіївка) 2:3 (1:2)


8 червня. Кам’янка. Стадіон «Авангард». 200 глядачів.

Арбітра: Шланчак В. (Городище), Лобанов В. (Золотоніський р-н), Олійник Д. (Черкаси)
«Олімп»: Іщенко, Гарнага, Левенець, Дєєв, Кривенко Ю., Клименко, Підвісіцький, Кривенко Р., Лобода, Степанов, Оганесов. На заміну виходили: Грищук, Вагін, Лушпіган, Зоря, Доненко.

«Базис»: Красніцький, Каплюченко, Мачульський, Гірський, Чернишенко, Тастанкулов, Тепляков, Алєксєєв, Смілянець, Лавриненко, Янчук. На заміну виходили: Ткач, Маркарян, Тарасюк, Бровченко, Рибак, Кравченко.

Голи: Янчук (21), Оганесов (29), Мачульський (42, пен), Грищук (69), Тепляков (90+7)

В черговому турі до Кам’янки завітав «Базис» на чолі із Сергієм Янчуком, який певний час грав за Кам’янку та залишив по собі масу приємних спогадів серед вболівальників. В першому таймі м’яч контролювали кам’янчани, уманчани діяли на контратаках. На 20-й хвилині за декілька метрів від штрафного майданчика Степанов фолить на Смілянцю, до м’яча підходить Чернишенко, котрий відкидає круглого під удар Янчуку, Сергій потужно пробиває, м’яч летить мимо, але рикошет від Степанова підкореговує м’яч у сітку воріт -0:1. Після пропущеного голу, олімпійці збільшили оберти, що принесло результат. На 29-й хвилині Гарнага майстерно виконує кутовий удар, Оганесов випригує вище захисника та влучно пробиває головою у лівий кут воріт -1:1. В наступні десять хвилин кам’янчани повинні були відзначатися ще декілька раз, але Степанова, Оганесова та Кривенка підводить реалізація. А наприкінці тайму спрацьовує старе футбольне правило: «не забиває ти, забивають тобі», Дєєв в штрафному майданчику штовхає в спину Теплякова, котрий біг в сторону кутового прапорця та не становив жодної загрози. Пенальті бездогано виконує Мачульський -1:2. Другий тайм проходив за повної переваги олімпійців і на 69-й хвилині «Олімп» зрівнює рахунок, Гарнага виконує передачу з кутового, Левенець підступно пропускає м’яч на Грищука, котрий метрів з десяти потужно пробиває у ближній кут воріт -2:2. За декілька хвилин Янчук мав стовідсоткову нагоду відзначитися, але не зміг влучити по м’ячу з декількох метрів. В останню п’ятнадцятихвилинку господарі тисли на ворота великими силами намагаючись вирвати перемогу, уманчани намагалися в контратаках скористатися вільними зонами, але безрезультатно. І вже коли нібито все було вирішено, і нічия була б справедливим результатом для обох команд. Але склалося таке враження, що у нічийному рахунку незацікавлений був арбітр матчу - Володимир Шланчак, котрий «посадив на свисток» кам’янчан. На сьомій доданій хвилині арбітр «вигадує» штрафний удар, який вирішує долю поєдинку. Тарасюк подає у штрафний майданчик Вагін вибиває м’яч головою, арбітр свистить та призначає перевиконання штрафного, Тарасюк знову подає, м’яч влучає у Янчука та відлітає на Теплякова, Артем в боротьбі із Зорею виявляється спритнішим -2:3.

Чудова та рівна гра, маса голів та гольових моментів, але на превеликий жаль все враження зіпсував некомпетентий арбітраж Володимира Шланчака.

 

Kamyanka FC Olimp