Футбол 8х8. Чемпіонат Черкас. «Черкаські козаки» (Черкаси) - «Альянс» (Черкаси) – 4:1
Написав Администратор Черкаський Спорт   
П'ятниця, 24 травня 2019, 08:20

1 DSC 1221

23 травня. 3 тур. Футбольне поле 60 м х 40 м на «Центральному стадіоні»

«Черкаські козаки» (Черкаси) - «Альянс» (Черкаси) – 4:1

Голи: Панасенко А. (2), Кулик, Панасенко О. - Петришин

2 DSC 1239

 

Зі стартових хвилин гри команди продемонстрували гарний настрій і велику налаштованість на перемогу. Проте стартові 5 хвилин мяч частіше знаходився у центральній частині поля. Поступово команди почали наближатися до воріт. На 6 хвилині гри після удару Гуляша «Альянс» врятувала стійка воріт. Але все таки «Козаки» зуміли досягти бажаного на 8 хвилині гри, коли Панасенко А. закинув шкіряну кулю за комірець воротарю альянсінців Жежеру – 1:0. Гості відповіли атакою, яку Вовк дивом не завершив забитим голом – мяч після його удару пролетів вище воріт. Згодом Петришин в «Альянсу» на ударній позиції, але голкіпер господарів поля парирував небезпечний удар суперника.

3 DSC 1243

 

На 23 хвилині Панасенко А. у «Козаків» знову скористався помилкою голкіпера суперника і забив свій другий гол у зустрічі. Пропущений мяч «завів» альянсівців і вони почали діяти ще швидше і Петришин скорочує відставання у рахунку – 2:1.

4 DSC 1244

Після перерви гості активно спробували зрівняти рахунок у грі, але «Черкаські козаки», задіявши пресинг, не дали можливості супернику організувати якісні атаки. Крім цього господарі поля, маючи у запасі майже стільки гравців скільки у них на полі, запропонували супернику високий темп зустрічі. «Альянс» прийняв виклик, але вберегти свої ворота від пропущеного гола на 45 хвилині гри не змогли – 3:1.

5 DSC 1248

При відносно рівній грі це була серйозна заявка на перемогу. А коли у ворота гостей залетів четвертий гол нікого у присутніх не виникло сумніву, щодо переможця у цій грі. Хоча альянсівці і старалися щось змінити у рахунку, але суперник вміло утримав переможний рахунок.

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»