Футбол 8х8. Чемпіонат Черкас. «MOBILE store» (Михайлівка) - МСК «Дніпро» (Черкаси) – 2:6
Четвер, 23 травня 2019, 08:49

1 DSC 1180

22 травня. 3 тур. Футбольне поле 60 м х 40 м на «Центральному стадіоні»

«MOBILE store» (Михайлівка) - МСК «Дніпро» (Черкаси) – 2:6

Голи: Зєнков (2) - Синіцин, Танцюра (2), Борисенко, Тарасенко, Ткач

Зустріч із михайлівською командою «Дніпро» проводив із головним тренером Євгеном Тарасенком, який керував діями uhfdwsd безпосередньо на футбольному полі, тобто був одним із восьми учасників, що були у грі.

3 DSC 1174

Напевне цей факт додавав впевненості дніпрянам, які першу свою атаку на стартових секундах гри завершили голом – 0:1. Миттєва спроба михайлівської команди зробити рахунок рівним не мала успіху через надійну гру черкащан у захисті. А «Дніпро» відігравши у захисті зробила ставку на атакувальні дії, змушуючи голкіпера «MOBILE store» постійно бути у роботі. Але голкіпер господарів матчу нічого не міг вдіяти з ударом Танцюри, який скористався вивіреним пасом від свого головного тренера.

2 DSC 1173

На 18 хвилині гри рахунок міг вже бути 3:0 на користь «Дніпра», але Борисенко не скористався своєю відмінною можливістю забити гол. А от суперник своїм шансом змінитирахунок на табло скористався – воротар черкащан Ковальчук, відбивши перший удар суперника, нічого не зміг зробити з ударом активного Зєнкова – 1:2.

Пропустивши мяч, дніпряни додали у швидкості, незважаючи на те, що поле було мокрим, бо падав дощ. Від такої активності черкаської команди у штрафній «MOBILE store» стало гаряче, але шкіряна куля вперто оминала михайлівські ворота.

5 DSC 1182

На старті другого тайму Борисенко і Тарасенко влучними ударами довели перевагу своєї команди до трьох мячів – 1:4. Маючи комфортний гандикап у рахунку, «Дніпро» не зменшив обертів, змушуючи суперника більше часу проводити на футбольному полі без мяча. А коли шкіряна куля опинялася в ногах команди з Михайлівки відразу слідував пас у штрафну дніпрян.

5 DSC 1183

 

Ближче до середини другого тайму спрацювала чергова награна атака «Дніпра» і рахунок стає 1:5, а згодом нападника черкащан Борисенка суперник зупиняє у своїй штрафній недозволеним прийомом і Ткач реалізує пенальті – 1:6. Майже відразу Зєнкову вдалося влучним ударом контратаку «MOBILE store», але після цього рахунок у грі більше не змінювався.

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»