Прев’ю третього туру чемпіонату області
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 17 травня 2012, 14:36

prev3turoblastDSC0966611

У суботу, 19-го травня відбудуться матчі третього туру чемпіонату Черкаської області з футболу. Зважаючи на те, що в неділю матч за Кубок області відіграють "Зоря" та "Шпола" їх ігри переносяться, отож «Черкаський спорт» пропонує до Вашої уваги прев’ю лише трьох протистоянь туру.

 

 

«Спартак-БЗК» - МФК «Христинівка»

Непоступливий «Спартак-БЗК» проти амбітної «Христинівки». Обидві команди посідають сусідні сходинки у чемпіонаті, тому у разі перемоги одної з них, хтось підніметься, а хтось навпаки втратить кілька позицій. Стартові два матчі були не зовсім вдалими для «Христинівка», яка не змогла перемогти у Катеринополі та програла вдома нинішньому чемпіону. Спартаківці мають схожий показник, у першому турі вони відібрали очки в уманчан, а минулого туру, перемагаючи по ходу матчу, поступилися «Нашій Рябі». Цікаво буде поглянути на протистояння цих команд, адже обидва суперники планують нарешті здобути свою першу перемогу у сезоні.

 

ФК «Городище» - «Наша Ряба»

0 : 2 та 1 : 8, саме з таким показником поки що йде у чемпіонаті «Городище». У двох перших матчах обласної першості городищенська команда терпить поразки. У третьому турі вони знову повертаються додому, і прийматимуть «Нашу Рябу». Катеринопільска команда з перших матчів розвіяла сумніви про свою силу. З огляду на останні виступи «Ряби» та «Городища», то в останніх у суботньому матчі шансів відверто мало.

 

ФК «Ретро» - ФК «Уманьферммаш»

Дві поспіль поразки, такий показник нині має «Ретро». 0 : 4 від «Зорі» неабияк вдарив по амбіціям команди. Більше того команда із Ватутіного вчора поступилася в Аматорській лізі, тому на матч з «Уманьферммашем» «Ретро» підходить у поганому гуморі. Натомість «Ферммаш» тиждень тому «проїхався» по «Городищу», тому прагнутиме збільшити без виграшну серію «Ретро». Чи зможе впоратися з нервами ватутінська молодь і зламати прикру серію, перемогою над сильним суперником, покаже суботній футбол у Ватутіному.