СК «Базис» (Кочубіївка) – «Наша Ряба» (Катеринопіль) 3:0 (1:0)
Неділя, 12 травня 2019, 12:15

60357181 2322353638043196 6413488368910336000 o

Чемпіонат Черкаської області з футболу. 2 тур. с.Кочубіївка

 

11 травня 2019 р., стадіон «Базис», с.Кочубіївка. 2 тур Чемпіонату області

СК «Базис» – «Наша Ряба» (Катеринопіль) 3:0 (1:0)

Головний арбітр: Цибулько Сергій (Канів)
Асистенти арбітра: Погорілий Микола (Кам’янка), Лобанов Володимир (Золотоніський р-н)
Делегат-інспектор: Смаглій В.А. (Черкаси)

«Базис»: Клименко, Гірський (Чернишенко, 81), Каплюченко, Мачульський (Тастанкулов, 67), Тарасюк, Тепляков, Панов (Маркарян, 46), Ткач (Алєксєєв, 50), Гріщенко, Смілянець (Попсуй, 62), Рибак (Янчук, 46)

«Наша Ряба»: Юхименко, Євтушевський, Жоломко, Лотоцький, Божко, Пашко, Білоус, Піддячий, Чепіга, Коріненко, Горкун.

Голи: Тепляков А. (6, 90+1), Алєксєєв О.(64)

11 травня для стадіону «Базис» у с.Кочубіївка розпочався Чемпіонат області. Перший тур СК «Базис» випало їхати до м.Черкаси, тож вболівальникам команди додало жару додаткове тижневе очікування, що вилилось у неймовірний шквал емоцій на трибунах.

Так склалося, що перші три тури Чемпіонату області «Базису» випала можливість проекзаменувати новачків у вищій лізі (МСК «Дніпро» – 4 травня, «Наша Ряба» – 11 травня та «Родень» – 18 травня).  Здобувши перемогу над черкащанами на виїзді, кочубіївці максимально відповідально підійшли до домашнього матчу.  Команду з Катеринополя, яка має великий ігровий стаж, досвід та здобутки, тренер СК «Базис» оцінив як сильного та непередбачуваного суперника, тож із  старту матчу наш тренерський штаб  здивував суперника неординарними тактичними рішенями. Це досить швидко дало свої плоди і вже на 6-й хвилині Артем Тепляков головою замикає подачу зі штрафного від Юрія Гріщенка. Швидкий гол, втім, аж ніяк не означав, що матч закінчиться розгромно. «Базис» не збирався зупинятись на досягнутому, методично створюючи моменти біля воріт гостей. Шанси змінити рахунок мали Панов Вадим, Каплюченко Федір, двічі Вадим Смілянець, але м’яч вперто відмовлявся потрапляти до сітки воріт. «Наша Ряба», в свою чергу, виглядала понуро, здавалося, гравці не очікували на подібний темп гри. Хоча це не відміняє того факту, що захисту гостей вдавалося опиратися натиску господарів.

Отож, на перерву команди пішли із рахунком 1:0. І хоча вона тривала лише п’ятнадцять хвилин, катеринопільчини встигли суттєво переналаштуватися на гру. Напевне, в роздягальні була проведена серйозна «чоловіча розмова».  По перерві «Наша Ряба» заграла впевненіше та додала роботи обороні нашої команди. Проте, «Базис» в цьому матчі вже було важко зупинити.  Футбольні «гойдалки» раз-по-раз завершувалися моментами біля воріт катеринопільчан. Так, на 64-й хвилині наша команда подвоїла рахунок. Алєксєєв відгукнувся на передачу від Гріщенка, точним ударом головою відправивши м’яча у кут воріт. Після чого гра заспокоїлася по-суті аж до завершення основного часу. В компенсований арбітром час Артем Тепляков забиває нестандартний гол. Після передачі від Чернишенка, Артем робить дальню передачу у напрямку Янчука, проте голкіпер «Нашої Ряби» встигає до м’яча першим, і коли, здавалося, епізод завершено, кулястий підступно прослизає крізь руки воротаря, потрапляючи до сітки воріт.

Результат – 3:0. Варто відмітити «Базис», який зумів провести поки що  кращу гру у 2019 році (наголошуємо на «поки що»). Особливо вдався команді перший тайм. Чекаємо на подібний видовищний матч вже наступної суботи. Запрошуємо вболівальників підтримати нашу команду. Із м.Умань автобус для вболівальників відправляється о 15:30 (за пів години до початку гри).

СК «Базис»