Канівсько-черкаське дербі в півфіналі кубка Білорусі
Четвер, 02 травня 2019, 08:08

010519 01

У складах команд весь матч на полі відіграли черкащанин Дмитро Білоног («Динама») та канівчанин Олег Карамушка (ФК «Вітебськ») 


1/2 фіналу (матч-відповідь) «Динама» Мінськ – ФК «Вітебськ» 0:0

В рамках півфіналу розіграшу Кубка Білорусі ФК «Вітебськ» на мінському стадіоні «Трактор» зустрічався із столичним «Динама». Перша гра стадії ФК «Вітебськ» виграв з рахунком 1:0.

В складах команд-суперниць весь матч на полі відіграли черкащанин Дмитро Білоног («Динама») та канівчанин Олег Карамушка (ФК «Вітебськ»). Відзначимо, що в день поєдинку досвідченому захиснику вітебчан виповнилося 35 років.

Матч-відповідь ряснів безкомпромісною боротьбою, але стартові нулі на табло залишилися горіти і після фінального свистка. Таким чином, «Вітебськ» вперше з 1998 року побореться у фіналі за почесний трофей. 1 травня визначиться другий фіналіст в протистоянні «Іслочі» (Мінський район) та «Шахтаря» (Солігорськ).

Фінал Кубка Білорусі 2018/19 рр. заплановано провести 26 травня.

 

010519 2

В атаці Дмитро Білоног

 

Олег Карамушка: «Ми не грали чисто на 0:0, але нас влаштовував темп матчу, тому чекали свого шансу в атаці. На мій погляд, поле було сухим, тому м'яч ходив повільно. Це грало нам на руку – ми встигали перебудовуватися. В принципі, все пройшло спокійно. Не думаю, що гра з «Динама» була для нас складною».

 

Канівчанин став не єдиним вихованцем футбольної Черкащини, який зіграє у фіналі розіграшу національних Кубків 2018/19 рр. Драбівчанин Олег Синьогуб в складі «Інгульця» із Петрового 15 травня в Запоріжжі протистоятиме гранду українського футболу – донецькому «Шахтареві». А за два дні, 17 травня, данський «Мідтьюлланн», за який виступає черкащанин Артем Довбик зіграє у фіналі Кубку проти ФК «Брондбю».