„Шпола-ЛНЗ-Лебедин” перемагає „Христинівку”
Написав Дмитро Майстренко   
Неділя, 13 травня 2012, 10:08
shola

Без особливих проблем шполяни на виїзді справилися з МФК „Христинівка”. Господарі не знайшли ніяких аргументів на два голи „Шполи-ЛНЗ-Лебедин”. Як результат перемога гостей з рахунком 2:0.

МФК „Христинівка” – „Шпола-ЛНЗ-Лебедин” 0:2

Голи: Оганесов (56), Розка (66)


Вже в другому турі зійшлися команди, які цього річ претендують на призові місця Чемпіонату. Особливо важливим матч був для христинівських футболістів, котрі мали доводити на полі ділом свої амбіції. У першому таймі їм це вдавалося. „Христинівка” краще комбінувала, тримала м’яч. У центрі поля господарі також перегравали своїх опонентів. Майже все їм вдавалося, от тільки не вистачало нападника, який би зміг завершити бодай одну атаку прицільним ударом.


sh1

Гості ж зі Шполи обрали тактику гри на контратаках, що в підсумку і принесла їм результат. Дисциплінованість в обороні (щоправда, атака господарів не запропонувала захисникам таких задач, з якими б не могли шполяни на чолі з Юрієм Хрієнком справитися) і чіткий швидкий перехід від оборони до атаки дозволив гостям розправитися з христинівцями.

sh5 

Другу половину гри командири розпочали в такому ж ключі, як і першу. Гравці „Христинівки” тримали м’яч і першими створили потенційно небезпечний момент. Білоус після подачі кутового пробивав головою, але захисники заблокували його удар. На підбиранні першим виявився нападник гостей Олександр Миславський, який довгою передачею в перед знайшов партнера Антона Оганасова. Останній обіграв захисника і з місця правого інсайда вискочив сам на сам із голкіпером. Удар в дальній кут – і рахунок відкрито 0:1.

sh3

За десять хвилин гості вже подвоїли рахунок. Після подачі від кутового прапорця з правого флангу найвищим в штрафному майданчику виявися півзахисник шполян Євген Розка. Його удар головою воротар господарів проводив лише поглядом. 0:2 і це вже серйозна заявка не перемогу.

02

022

Після забитих м’ячів „Шпола” повністю віддала ініціативу господарям. Ті ж багато комбінували, але переважно в центрі поля. Майже відразу „Христинівка” мала можливість відквитати один гол. Віталій Мельник опинився ніким не прикритий на дальній стійці. Але після його удару головою м’яч полетів у напрямку кутового прапорця.

sh4

До кінця матчу рахунок не змінився і „Шпола-ЛНЗ-Лебедин” здобула свою другу перемогу. До фіналу Кубка області шполяни підходять з гарним настроєм.

Євген Берун, капітан ФК "Шпола-ЛНЗ-Лебедин"